Παύλος Γερακάρης: «Είναι πολλά δυστυχώς τα κρούσματα παραβατικότητας μέσα στις κρίσιμες συνθήκες»

Κοινοποίηση:
Παύλος Γερακάρης

“Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Με συναίσθηση ευθύνης, σε μια εξαιρετικά κρίσιμη για τη δημοσιογραφία και την κοινωνία στιγμή, διεκδικώ την εκλογή μου στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο στις προσεχείς αρχαιρεσίες της ΕΣΗΕΑ.

Αποφάσισα να ζητήσω την ψήφο σου για το Δ.Π.Σ. επειδή πιστεύω οτι το σημαντικό αυτό θεσμικό Όργανο του Κλάδου, μπορεί και πρέπει να παίξει, μαζί με το Πρωτοβάθμιο, ουσιαστικό ρόλο στη διαμόρφωση ενός κλίματος αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού του δημοσιογράφου, απέναντι σε φαινόμενα παραβίασης βασικών κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας. Και είναι πολλά δυστυχώς τα κρούσματα παραβατικότητας μέσα στις κρίσιμες συνθήκες που διαμορφώνονται τελευταία στο κοινωνικό και εργασιακό περιβάλλον.

Η αναβάθμιση της αποστολής των Πειθαρχικών Συμβουλίων, στα πλαίσια των Αρχών του Κώδικα Δεοντολογίας του Δημοσιογραφικού Επαγγέλματος και η πιστή εφαρμογή του Καταστατικού της ΕΣΗΕΑ, θα είναι ανάμεσα στις επιδιώξεις μου στη νέα, διετή θητεία του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, εφόσον έχω τη δική σου «εντολή» .

ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΑΚΑΡΗΣ

Τακτικό Μέλος της ΕΣΗΕΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Π.Σ.”

flogasport.net

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: