ΠΑΤΑΓΟΣ! Ο Conor McGregor εναντίον του Floyd Mayweather – Ο μεγάλος αγώνας θα γίνει στις 26 Αυγούστου!

Κοινοποίηση:
conor-820x418

Ο Αήττητος μπόξερ Floyd Mayweather θα αγωνιστεί με τον πρωταθλητή του UFC Conor McGregor σε ένα πολύ δυνατό αγώνα πυγμαχίας στις 26 Αυγούστου στο Λας Βέγκας, μια καλά τοποθετημένη πηγή δήλωσε Yahoo Sports την Τετάρτη.

Οι Mayweather και McGregor επιβεβαίωσαν αμφότεροι τον αγώνα για τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης την Τετάρτη.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της UFC Dana White, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο T-Mobile Arena στο Λας Βέγκας και θα αμφισβητηθεί στα 154 λίβρες. Θα είναι ένας τυποποιημένος, 12-στρογγυλός αγώνας πυγμαχίας με γάντια 10 ουγκιών. Η Αθλητική Επιτροπή της Νεβάδα την Τετάρτη ενέκρινε το αίτημα των προωθήσεων Mayweather να βάλουν μια πυγμαχία κάρτα στις 26 Αυγούστου στο MGM Grand. Ωστόσο, ο χώρος θα μπορούσε να αλλάξει στην T-Mobile.

Ο αγώνας θα διανεμηθεί μέσω pay-per-view για το Showtime. Θα είναι μια εξ ολοκλήρου πυγμαχία κάρτα. Οι προωθητικές ενέργειες του Mayweather θα είναι ο κύριος υποστηρικτής.

Είναι μια εκπληκτική εξέλιξη, δεδομένου ότι ο Mayweather, ο μεγαλύτερος πυγμάχος της εποχής του, είπε ότι αποχώρησε μετά από την κατάρτιση ενός ρεκόρ 49-0 από το 1996 έως το 2015. Αλλά με έναν αγώνα που θα μπορούσε να πληρώσει κάθε άνθρωπο πέραν των 100 εκατομμυρίων δολαρίων, αυτός Επανεξετάστηκε.

Ο Mayweather θεωρείται ο μεγαλύτερος πυγμάχος της γενιάς του και μεταξύ των καλύτερων όλων των εποχών. Ο αγώνας με τον McGregor, εκτός από την πληρωμή του πάνω από εννέα αριθμούς, θα του δώσει την ευκαιρία να βελτιωθεί σε 50-0.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: