Πασίγνωστος body builder, Ρωσίδα ειδικός και πάμπλουτος… άνεργος στο κύκλωμα με τα «μαϊμού» αναβολικά και βιάγκρα!

Κοινοποίηση:
xapia_maimou

«Μαϊμού» αναβολικά χάπια αλλά και βιάγκρα θα έριχνε στην αγορά συμμορία που

είχε δημιουργήσει υπερσύγχρονα παρασκευαστήρια χαπιών, επικίνδυνων για την δημόσια υγεία.

Το κύκλωμα, που εξάρθρωσε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας έπειτα από πολύμηνες έρευνες, αποτελούνταν από συνολικά 16 άτομα και συγκεκριμένα 15 Έλληνες και μια Ρωσίδα, που είχε τις τεχνικές γνώσεις προκειμένου να στήσουν τα εργαστήρια παρασκευής των «μαϊμού» αναβολικών και των χαπιών για την σεξουαλική διέγερση.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και άνθρωποι που έχουν χαρακτηριστεί «νονοί» της νύχτας, καθώς είχαν στρατολογηθεί από κακοποιούς μέσα στα γυμναστήρια. Οι άνθρωποι αυτοί είχαν εμπειρία στα αναβολικά, λόγω της ενασχόλησής τους με το body building.

Ένας από τους συλληφθέντες και αρχηγός της σπείρας, 37 χρόνων, φέρεται από αστυνομικές πηγές ως άνθρωπος της νύχτας. Ζούσε βίο πολυτελή, οδηγούσε πανάκριβα αυτοκίνητα και έμενε σε βίλα με πισίνα στα Νότια Προάστια της Αττικής, ενώ δήλωνε άνεργος και τα τελευταία χρόνια δεν κατέθετε φορολογική δήλωση.

Κομβικό ρόλο στο κύκλωμα, φέρεται να παίζει γνωστός body builder με συμμετοχή σε δεκάδες αγώνες και πολλές διακρίσεις, ο οποίος είχε αναλάβει την διακίνηση των παράνομων σκευασμάτων σε γυμναστήρια και άλλους χώρους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: