Παραλήρημα Πολάκη: Θα σας κάνουμε Σοβιετία!

Κοινοποίηση:
polakis708_22_0

Για ακόμη μία φορά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης εμφανίζεται προκλητικός σε δημόσιες τοποθετήσεις του.

Αυτη την φορά με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ο κ.Πολάκης με φωτογραφία του Πάνου Καμμένου και του Νίκου Παππά αγκαλιά και την φράση «Η Ελλάς κατακτά το διάστημα», το σχόλιο του υπουργού με τεχνοτροπία σοσιαλιστικού ρεαλισμού που θυμίζει αισθητική Ενβέρ Χότζα της κομμουνιστικής Αλβανίας γράφει άκρως προκλητικά «Οχι Κολομβία, ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα σας κάνουμε φιλελέδες και συνοδοιπόροι του Κυριάκου».

Δείτε την ανάρτηση του:

Και όλα αυτά ενώ μόλις προχθές ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στήριξε δημόσια τον κ.Πολάκη, στην επίσκεψη του στο Υπουργείο Υγείας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΚΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ Η ΑΦΙΣΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΗΤΑΝ ΩΔΗ ΣΤΟ GAY PARADE ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ .

  2. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΙΑ , ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΠΟΙΑ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ .ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΥΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΒΙΑ ; ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ; ( ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΤΟΥΡΚΟΑΡΑ΄ΒΩΝ ΑΓΡΙ΄ΩΝ ΑΠΟΛΙΤΙ΄ΣΤΩΝ ΤΑΧΑΜΟΥ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ) . ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΕΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΠΩ΄Σ ΠΗΡΑΝ ΠΤΥΧΙΑ ; ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ , ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ .
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ , ΤΟΥ Α΄ΠΛΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΑΙΓΥΠΤΙΟ΄ΓΥΦΤΟΥ , ΤΟΥ ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΕΝΟΣ ΧΑΣΑΝ , ΑΧΜΕΤ, ΑΛΗ, ….. ΣΙΧΑΜΑ , ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ, ΑΝΩΜΑΛΟΣ .
    ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΠΛΕΞ . ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΜΑΥΡΙΛΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ , ΕΙΤΕ ΜΑΥΡΙΛΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ , ΕΙΤΕ ΜΑΥΡΙΛΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ , ΕΙΤΕ ΣΚΑΤΙΛΑΣ ΜΥΑΛΟΥ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ . ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ . ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ .

Comments are closed.