Παρέμβαση βόμβα Νίκου Μιχαλολιάκου! Αν πέσει μέσα θα κλάψουν μανούλες!

Κοινοποίηση:
mixaloliakos

Ο Γενικός

Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή μίλησε για όλους και για όλα σε σαββατιάτικη εφημερίδα. Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στο μείζον ζήτημα του λαθρομεταναστευτικού και στην συμφωνία Ε.Ε. με την Τουρκία που δεν τηρείται, στην προσβολή του Ιερού Συμβόλου της Αγίας Σοφίας, στα επεισόδια στην Βουλή, στην εθνική οικονομία, στις δημοσκοπήσεις και στον νέο εκλογικό νόμο.
Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Γενικός Γραμματέας προέβλεψε ότι οι ορδές λαθρομεταναστών θα κατακλύσουν την Πατρίδα μας θα αυξηθούν δραματικά!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Ρε Ελληνες τι σας εκαναν ; Το ζητημα ειναι απλο . Οποιος πει οτι παιρνοντας την εξουσια , θα παραδωσει το κρατος στους Ελληνες πολιτες . Αυτον και μονον αυτον Κ ψηφισουμε . Ολα τα αλλα ειναι για κοιμησμενα κομματοσκυλα ενθεν και ενθεν .
    Και προκοπη μην περιμενετε απο τις …καλτσες τους .
    Οσο για τον Μηχαλολιακο και το μαγαζι του , κρατατε μικρο καλαθι οσοι τους πιστεψατε .
    Αντι να τους φτυση και να ζηκωθουνε να φυγουν απο την φωλια της Λαρναιας Υδρας και να καλεσει τον κοσμο σε πολιτικη ανυπακοη στα ΠΑΝΤΑ , καθονται και πλουτιζουν την ωρα που η Ελλαδα χαθηκε και οι κατοικοι λιμοκτονουν και θανατωνονται ποικιλιοτροπος απο το κατοχικο καθεστως .
    Η γενοκτονια ειναι σε εξελιξει και αυτοι μαθες κανουν επερωτησεις και ερωτησεις !
    Βγαλτε τις τσιπλες να δειτε οτι μονοι μας θα σωθουμε οσοι σωθουν …

    1. Ποιός πλουτίζει ? Που δίνουν το μισό μισθό στο κόμμα και το άλλο μισό σε νομικούς για τη δίκη ? Που δεν έχουν καμία κρατική χρματοδότηση όπως τα άλλα κόμματα ? Σε ποιό λαό να δοθεί η εξουσία ? Στα πρόβατα που ψήφιζαν τόσα χρόνια για το ρουσφέτι , τη μάσα και το ζαμανφουτισμό ? Η εξουσία να πάει σε τεχνοκράτες Ελληνες πατριώτες που θα αψηφήσουν τα πάντα για το καλό της πατρίδας μας ακόμα και αν χρειαστεί να χάσουν και τη ζωή τους.

      1. Και τι είναι το κομμα στο οποιο δινουν τον μισθο τους ρε προβατο?
        Μαγαζακι και επιχειρηση του Νικολακη ειναι.
        ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!

      2. Μπορεί να τους κόψανε την χρηματοδότηση αλλά το κόμμα συνέχισε χάρη στην σωστή διαχείριση να λειτουργεί κανονικότατα αποδεικνύοντας έτσι ότι μόνο αυτοί μπορούν να τα πάνε καλά και στα οικονομικά θέματα.
        Γιατί το μόνο που κατάφερε τελικά το σύστημα κόβοντας τους την κρατική χρηματοδότηση ήταν η Χ.Α να τους αποδείξει ότι αν δεν κλέβεις και σπαταλάς αυτή η χρηματοδότηση δεν είναι διόλου απαραίτητη για την εύρηθμη λειτουργία των κομμάτων.

  2. Ευκαιρία μαζί με τα Ισλαμοπηθίκια να γίνει και μια εθνοκάθαρση που την έχει τόσο ανάγκη αυτός ο τόπος.
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

  3. νίκο μιχαλολιάκο είχες μεγάλη ευκαιρία να ανεβάσεις το κόμμα ψηλά,αλλά με την δήλωση σου τον 9/2015 περι αναληψης ευθύνης για τον φύσσα την έχασες,οτι εχτιζες το γκρέμισες

  4. Αν γίνουμε ποτέ λαός με συνείδηση και πατριωτισμό, δεν θα ψηφίζουμε κανεναν πανω απο μια φορά. Πρεπει οι κυβερνήσεις να μη μένουν ΠΟΤΕ πάνω απο 4 χρόνια. ΤΕΛΟΣ.
    4 χρόνια είναι αρκετά να προσφέρει ο καθένας σ’ αυτον τον τόπο ότι καλύτερο νομίζει το κόμμα του, και μετά όλοι στις δουλειές τους. ΟχΙ ανεπάγγελτοι… και πέρνουμε και βουλευτικές συντάξεις…. και μπόνους…. και ….και…. στ’ αρχ….αία τους ο κόσμος. Τα προνόμοια ΤΕΛΟΣ. Προσφορά στο λαό και στον τόπο είναι η πολιτικήι!!!. ΧΕΛΟΟΥ!!!!. Καναμε ενας λαός ολόκληρος τους άχρηστους εκατομμυριούχους!!!! Αυτό νομίζω εγώ.

  5. Ο Γραμματέας καλά τα λέει όπως όλοι. Ο πρόεδρος τί λεει ξέρουμε;

  6. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ . ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΝΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ .ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΡΟΟΘΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΦΑΛΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΑΜΑΝΑΤΙ . ΜΑΚΑΡΙ Η ΑΓΓΛΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΗ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ .

  7. Ξυπνατε ρε γιδια να δειτε που μας οδηγουν οι ταγματασφαλητες του ελλαδισταν ανοιξτε τα ματια σας να δειτε καταματα την ωμη πραγματικοτητα , Σημερα η Χ.Α. αποτελει μονοδρομο στην σωτηρια της χωρας μας και μοναδικη εγγυηση για ολους τους ελληνες

  8. @ ΟλαΤαΙδιαΕιναι. φιλε τι ψηφησες, μεχρι τωρα; γιαυτο ολα τα ιδια ειναι!!! γιατι ψηφηζες τους ιδιους και τους ιδιους και εφαγες το δουλεμα τις αρκουδας!!! και θες και να κατηγορηησεις κιολας;!!! αυτο μου αρεσει!!! ακομα δεν κυβερνεσε η Χ.Α. τους εχουν στο απυροβλητο τους δολοφονησαν εν ψυχρο!!! τους βαλανε ολους φυλακη!!! τους περιορισανε κτλ….. και θες και ορκους να σου κανουν!!! σε αυτους που ψηφησες τοσο καιρο!! γιατι δεν ζητας τιποτα; ραγιά Εε ραγιά!! σου φταινε οι αλλοι!! γιαυτο εισαι ραγιας και δεν εχει κουραγιο να αντιδρασεις !!!

    1. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ…ΠΑΛΙΚΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ .
      ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑΝ ΑΔΙΚΑ ΗΜΑΛΛΟΝ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΜΕΙΣ ..ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΦΥΡΙΖΑΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ !! ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΚΡΑΤΑΓΑΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΙΑ ΧΩΡΙΣ Κ Α Ν Ε Ν Ο Σ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΑΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ…ΕΙΜΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ!!!.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΙΕΣ ΜΑΣ!!!

      1. Δεν μπορείς να απατήσεις τίποτα και από κανέναν σε αυτή τη ζωή φίλε. Αν έχεις καταλάβει τα λάθη που έχεις κάνει (και δεν είναι η ψήφος) μένει μόνο να αλλάξεις δρόμο και να βαδίσεις σωστά. Τώρα αν πήρες αμάξια, μηχανές, σπίτια, έχεις δουλειές, και και και, όλα τα παραπάνω θέλουν χρήμα όμως δεν κατάλαβες ακόμα οτι ΤΙΠΟΤΑ από τα παραπάνω δεν σου ανήκει; Μήπως έφτιαξες εσύ τίποτα από τα παραπάνω για να μπορείς να το έχεις και να το χρησιμοποιείς; Έτσι πάει και αφού μπούμε όλοι σε αυτό το «λούκι» λέμε οτι φταίνε άλλοι. Πάρε παράδειγμα από τους ποιο παλιούς και δες πως ζείς/ζούμε σήμερα και γιατί.

    2. Πολλα χρονια τωρα ψηφιζω μικρα εθνικα κομματα γιατι ηξερα οτι ειναι ολοι λαμογια ειχα πολλους γνωστους πολιτικοποιημενους και ειχα δει τι ειναι
      ολο κομπινες και μασαμπουκα ητανε..και ολοι τους καλυπτανε..
      επειδη δε ειμαι ραγιας μεγαλε..δε κωλοσα ποτε στην ζωη να διεκδικησω τα δικαιωματα μου η ακομα και των αδυναμων γυρω μου..
      Δε εγινα πολιτικος γιατι εχω συνειδηση και ξερω ποσο μεγαλη ευθυνη ειναι εισαι υπευθυνος για αλλους στο στρατο ημουνα υπευθυνος για 650 ατομα..
      απο το φαι την ενδυση τις αδειες τις μεταθεσεις τους τους τα προβληματα τους…εχω στειλει εγω προσωπικα πανω απο 50 ατομα σε μεταθεσεις
      λογω οικογενειακων και υγειας προβληματων μεχρι το ΑΣΔΕΝΑΡΧΗ επαιρνε ο Δοιηκητης μου ζηταγε βοηθεια για στρατιωτες που εγω του ζηταγα επιμονως ξερεις τι ειναι να σου λενε ανθρωποι οτι πεινανε
      ειχα παιδια χωρις σπιτια απο το σεισμο στο Μενιδι στο στρατο
      ειχα αρρωστα ,ορφανα φτωχα ψυχικα αρρωστα οτι κακο φανταστεις ειδα στο στρατο μεσα σκεψου τωρα να εισαι βουλευτης να εχεις στην πλατη ευθυνη χιλιαδων…δε μπορω να αναλαβω τοσο βαρια ευθυνη γιατι με τοσους εχθρους η Ελλαδα μονο με πολεμο σωνετε..
      Δε μπορεις να με πεις ραγια εσυ ουτε κανεις..δε ψηφισα το Τσιπρα και μαλιστα αλλα ουτε τρωω κουτοχορτο απο τους πρωην νεοναζιτες σβηνανε τα τατουαζ τις σβαστικες που
      το παιζουν μετανοιωμενες παρθενες εθνιστικιστες χριστιανοι ενω οι περρισοτεροι ειναι του Παγανιστικου δογματος της Ελληνικης Πρωτης Φυλης…που χρησιμοποιησε ο Χιτλερ δε μπορο να τους πιστεψω γιατι εχω νεκρους
      απο τους ναζι στην οικογενεια μου απο πολεμο και αρρωστιες και ασιτια
      επι κατοχης…δε μπορω να δωσω την ψηφο μου σε αυτους που χαιρετουσαν τον δολοφονο των ανθρωπων μου..απο σεβασμο σε αυτους και σε ολους οσους πεθαναν στο ζυγο των ναζι στην κατοχη δε εχει καμια δικαιολογια Ελληνας να ασπαζετε το ναζισμο η το σατανισμο ειναι αδικαιολογητος για το Εθνος μας την Ιστορια και την Θρησκεια μας.
      Εχω αντιδρασει εδω πολλα χρονια πολιτικα μου στοιχοισε και δε μετανοιωνω που δε εγινα δημοσιος υπαλληλος να καλοπερναω
      πριν ακομα και εσυ το παρεις χαμπαρι
      τι γινετε τους ειχα καταλαβει απο πιτσιρικας στην πιατσα..γεννηθηκα ετσι δε εγινα οπως καποιοι γινανε επαναστατες τωρα που επεσαν οι μασκες και τα ειδανε τι ψηφιζανε τοσα χρονια εγω τα ελεγα και τους καλους καιρους..αλλα οι ραγιαδες γυρω μου δε νοιαζοταν..τωρα ας πληρωσουν τις δικες αμαρτιες..
      που και εγω πληρωνω μαζι τους χωρις να φταιω..\
      Εσυ τι ψηφιζες δε μας ειπες τοσα χρονια ?

      1. αυτούς τους κατάλαβες σύντροφε, μόνο τους άλλους τους δημοκράτες που ψηφίζεις εδώ και 43 χρονάκια δεν κατάλαβες !!!!

  9. Μιχαλολιάκο άντε κάντε τα πουτάνα όλα τι περιμένετε και στρογγυλοκάθεστε στις βουλευτικές καρέκλες, άντε γιατί το γυρίσατε το παραμύθι.

  10. Έλληνες καθηστε στον καναπέ και μην ξυπνατε.σε λίγο θα είναι πολύ αργά που θα σαςξεκοιλιαζουν οι ισλαμοπιθηκοι

  11. Το θεμα δεν είναι να πεσει μεσα.
    Είναι να μπει μεσα να ξεβρωμισει ο τοπος.

    1. Θα στο ξεβρομισει εσενα το κολαρακι σου καποιος αφγανος περιμενε κανε λιγο υπομονη

    2. πέσε πρώτος να κάνεις την αρχή μπας και δούμε άσπρη μέρα

  12. Σε κατι θετικο εχει πεσει μεσα η χρυση αυγουλα?

    1. Εχεις δεί εσύ κάτι θετικό απο αυτούς που κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια ?

  13. Ρε πρέπει να μας τα λέει ο Μιχαλολιάκος για να καταλάβουμε τι γίνεται. Επιτέλους τόσοι περάσανε από αυτό το λαό, ακόμα λίγο μυαλό δε βάλαμε ??

  14. Στο μόνο που έπεσε έξω είναι όταν πριν από πολλά χρόνια κούναγε το δάχτυλο και έλεγε ότι θα πολεμήσει την οικογενειοκρατία.Καλά την έχει βολέψει την οικογένειά του.

    1. Η οικογενειοκρατία του Μητσοτάκη δε σε πείραξε ? Μήπως του Παπανδρέου ? Του Καραμανλή ? Βαρβιτσιώτη ? Κεφαλογιάννη ? Η σύζηγος σε πείραξε που είναι βουλευτής που το μισό μισθό τον δίνουν στο κόμμα και το άλλο μισό σε δικηγόρους για τη δίκη παρωδία που τους φόρτωσαν και με καμία κομματική επιχορήγηση από το κράτος όταν τα υπόλοιπα χρεωκοπημένα κόμματα μέχρι και του Λεβέντη παίρνουν πακέτα τα ευρώ….

      1. Δεν είναι μόνο η γυναίκα του βολεμένη.Ψάξε λίγο μέσα στη Βουλή ποιους έχει γραμματείς και φαρισαίους και θα καταλάβεις.Δυστυχώς την πιστέψαμε αλλά αποδείχτηκε λίγη.

  15. Οταν ξερεις οτι κυβερνανε απαθεις εθνοπροδοτες καρεκλοκενταυροι
    ευρωφασιστες οτι και κακο να σκεφτεις οτι θα γινει και το πεις
    θα γινει μη σου πω εχει ηδη γινει…
    Προφητης ειμουνα οταν τα ελεγα στο φιλους το 1999
    θα μας καταστρεψει το ευρω θα μας παρουν την Ελλαδα
    μια μερα και τα σπιτια τσαμπα..?Μπα απλα ξερω
    ποσο αντιχριστοι και καθικια κυβερνανε την Ελλαδα
    απο το 1821 και μετα..
    Οσο για την κουφαλα τον υποκριτη τον Μιχαλολιακο
    ΟΣΟ ΔΕ ΑΠΟΚΥΡΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ
    ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ – ΑΠΟΚΥΡΗΣΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΟΓΜΑ ΝΑΖΙΣΜΟΥ
    ΧΙΛΤΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΩΣ ΛΑΘΟΣ
    ΝΕΑΡΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ
    ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ!

  16. Πάντα μέσα έχει πέσει η Χ.Α σε ότι έχει πεί στο παρελθόν. Θέλεις οικονομία ? Θέλεις λαθρομετανάστες ? Θέλεις διχοτόμιση του Αιγαίου στον 25ο μεσημβρινό ? Θέλεις στη συμμαχία με τη Ρωσσία που δε πρόκειται ποτέ να γίνει γιατί ο Τσίπρας είναι εντολοδόχος των Αμερικάνων ? Σε όλα μέσα.

Comments are closed.