Ήρθε στο κέφι και αποφάσισε να το παίξει… «πιστολέρο» ένας ηλικιωμένος σε μια περιοχή της Φλώρινας, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να αναστατώσει τους υπόλοιπους κατοίκους που αναγκάστηκαν να καλέσουν την Αστυνομία για να τον… συνετίσει!
Όταν ο 81χρονος δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, είχε ήδη προλάβει να πυροβολήσει τέσσερις φορές στον αέρα, αφού τόσοι ήταν και οι κάλυκες που βρέθηκαν κατά την έρευνα που έγινε στο σημείο και κατασχέθηκαν. Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και οι αστυνομικοί κατέσχεσαν την κυνηγετική του καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα, μαζί με 41 φυσίγγια.
Μετά την άσκηση δίωξης για παράβαση του νόμου περί όπλων από την εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας στην οποία οδηγήθηκε ο ηλικιωμένος, η άδεια κατοχής της συγκεκριμένης κυνηγετικής καραμπίνας ανακλήθηκε.