Παπάς καταδικάστηκε για ερωτική αντιζηλία στην Θεσσαλονίκη. Δείτε τι έκανε σε έναν άντρα…

Κοινοποίηση:
papas1

Ποινή φυλάκισης 20 μηνών επέβαλε σε ιερέα το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης.
Ο 65χρονος παπάς κρίθηκε ένοχος ότι πυρπόλησε και προκάλεσε δολιοφθορές στο αυτοκίνητο ενός άντρα,για τον οποίο πίστευε ότι διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με την παπαδιά .
Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και διακεκριμένες φθορές.
Το περιστατικό έγινε σε χωριό του νομού Θεσσαλονίκης, από το Φεβρουάριο έως τον Ιούνιο του 2006, διάστημα κατά το οποίο ο κατηγορούμενος έριξε διαβρωτικό υγρό στο αυτοκίνητο του «αντίζηλού» του, το πυρπόλησε και έκοψε τα φρένα του οχήματος.
Απολογούμενος, τόσο στο πρωτοβάθμιο όσο και στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο, ο ιερέας αρνήθηκε τις πράξεις που του καταλογίζονται, αλλά δικαστές και ένορκοι τον έκριναν και στις δύο περιπτώσεις ένοχο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: