ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Τακτική από Λουτσέσκου! Πάνοπλος ο Δικέφαλος του Βορρά!

Κοινοποίηση:
4393371-768x536

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Πάνοπλος ο Δικέφαλος του Βορρά.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διαθέση του, με τον Ρουμάνο τεχνικό να δουλεύει πολύ στον τομέα της τακτικής.

Όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Καθώς μετράμε αντίστροφα για το ντέρμπι της Κυριακής, ο Ράζβαν Λουτσέσκου στρέφει την προσοχή του στην τακτική διαχείριση του αγώνα της Τούμπας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός γνωρίζει καλύτερα απ’ τον καθένα έγινε λάθος στην Τρίπολη και προσπαθεί να το διορθώσει ώστε ο ΠΑΟΚ να επανέλθει στα γνωστά στάνταρ των εμφανίσεών του και να επιστρέψει στις νίκες.

Την Πέμπτη (08.03), λοιπόν, το πρόγραμμα είχε ασκήσεις τακτικής τόσο για την ανασταλτική λειτουργία όσο και για την επιθετική ανάπτυξη με τους ποδοσφαιριστές να καλούνται ομαδικά ν’ ανταπεξέρχονται σε συγκεκριμένες καταστάσεις μέσα στο γήπεδο.

Η προπόνηση έκλεισε με δίτερμα στο μισό γήπεδο και το ιατρικό δελτίο έμεινε κενό, αφού όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.

Την Παρασκευή ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: