Πανικός στο σπίτι κρεατέμπορα. Ο γιος και τα γούστα με «κοκορέτσια» και…

Κοινοποίηση:
Collage_Fotorρτεερτ-300x233

Το αγόρι αυτό ολοκληρωσε πρίν απο μερικά χρόνια τις «ακριβες σπουδές του», Κολλέγιο Αθηνών, Λονδίνο και «αγορασμένα» μεταπτυχιακά και επέστρεψε στην Ελλάδα.

 

Όχι για να δουλέψει στα ψυγεία με τα κρέατα για να μάθει την δουλειά του μπαμπά. Αλλά για να κάνει διακοπές. Βλέπετε «κουράστηκε» πολύ όσο καιρό ήταν στο εξωτερικό, ξόδευε 3.500 λίρες σε κάθε έξοδο του και αποτελούσε το «παιχνίδι εκμετάλλευσης» των «κολλητών του, σύμφωνα με το nassoblog.

Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών πέρασαν πολύ καλά φοιτητικά χρόνια εξαιτίας του. Ο μικρός είναι εγωπαθής, ναρκισσος, επιδιξιομανης, γουστάρει να προκαλεί, ν΄ασχολούνται οι άλλοι μαζί του και το όνειρό του είναι-όπως λέει σε παρέες του-να τον κυνηγούν οι φωτογράφοι. Έχει ώς πρότυπο την Καρντάσιαν (να το κοιτάξει λίγο αυτό) και το τελευταίο διάστημα μετά απο μια μακρά περίοδο μέσασ το αλκοόλ και στους «μπάφους» το έχει ρίξει στα κοκορέτσια.

Πληροφορήθηκα λοιπόν πώς ο πατέρας του-μεγάλος κρεατέμποράς της αγοράς- διαπιστωσε πρόσφατα πώς ο γιός του έχει μπλέξει με κακές παρέες και πήρε το «μαχαίρι» του… προκειμένου να της κόψει. Σε αυτό το πλαίσιο έμαθα πώς ετοιμάζει ταξίδι μοναχά για πάρτη τους σε κλινική απεξάρτησης στην Ελβετία, όπου και αναμένεται να μείνει ο νεαρός για περίπου τρείς μήνες.

Μάλιστα ο πατέρας ζήτησε και πήρε την συμβουλή κολλητού του εφοπλιστή ο οποίος έχει γιό στην ηλικία του αλλά δεν έχει καμία σχέση με τα «εργα και τις ημέρες» του δικού του παιδιού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: