Η «ατάκτη» Μάλια αγνόησε επιδεικτικά…το πρωτόκολλο που απαγορεύει σε αυτή και τη 13χρονη αδελφή της Σάσα να εμφανίζονται σε φωτογραφίες χωρίς τους γονείς τους.
Στις 4 Ιανουαρίου η μεγάλη κόρη του αμερικανού προέδρου έστειλε την πρώτη της selfie στα κοινωνικά δίκτυα. Τη βλέπουμε να έχει ένα χαλαρό ύφος και να φοράει ένα μπλουζάκι με το σήμα του συγκροτήματος των ράπερ Pro Era.
Ολοι μιλούν από εκείνη την ημέρα γι’αυτό. Οχι γιατί η εικόνα της είχε κάτι ιδιαίτερα προκλητικό. Αλλά γιατί πρόκειται για την κόρη του προέδρου των ΗΠΑ και ο πατέρας της της έχει απαγορεύσει να εμφανίζεται στα δίκτυα.
Στον Λευκό Οίκο προκλήθηκε πανικός γιατί η 16χρονη Μάλια προμοτάρει ένα γκρουπ μουσικών χιπ-χοπ της Νέας Υόρκης. Το εν λόγω συγκρότημα έσπευσε να στείλει παντού αυτή την selfie ενώ ένας από τους ιδρυτές του γκρουπ δήλωσε ότι η φωτογραφία του εστάλη από «έναν κοινό φίλο», γεγονός που προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερο σάλο στο προεδρικό μέγαρο.
Η οικογένεια Ομπάμα η οποία απαγορεύει τις φωτογραφίες των κοριτσιών χωρίς τους γονείς δήλωσε ότι θα γίνουν έρευνες για να διαπιστωθεί πώς έφυγε αυτή η φωτογραφία από το GSM της κόρης του Προέδρου, το οποίο είναι μπλοκαρισμένο.
Αυτή είναι η ένοχη selfie η οποία εκρίθη και σαν μια απόπειρα να γίνει σέξι:
«Δεν πιστεύω στο facebook για τα νέα παιδιά.. ειδικά για τις κόρες μου γιατί βρίσκονται στη δημόσια σφαίρα. Υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν ανάγκη να βλέπουν και πράγματα στα οποία δεν μπορούν να συμμετέχουν» είχε πει.
εξελιχτηκαν τα πιθηκια και ποζαρουν σε καμερες
Τον Ομπάμα τον σιχαίνομαι και θεωρώ ότι όπως και ο Μπους και ο Κλίντον θα έπρεπε να αντιμετωπίσει ποινή θανάτου για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει και υποθάλψει ανά τον κόσμο.
Αλλά μου αρέσει που οι Ρεπουμπλικανοί επικρίνουν τις κόρες του! Δεν βλέπουν τα χάλια τους και δαύτοι. Ποιος θα ξεχάσει την κόρη της Πέιλιν που γκαστρώθηκε ανήλικη και μετά η Πέιλιν κουβαλούσε το νεογνό στις περιοδίες της και το επεδείκνυε στο σανίδι για να πάρει ψηφαλάκια.
Δείτε τα χάλια σας γελοίοι κι εσείς.
Σιγα το κακο,εδω οι κορες του Μπους ηταν μονιμως μεθυσμενες,ξαπλωμενς εδω κι εκει στα πατωματα με τα βρακια τους να φαινοντε και δεν ετρεξε τιποτα.