Πήγε να μαζέψει το «μαντρί» για να μην τον φάει ο «λύκος». Τρέμει τις αποστασίες ο κήρυκας της ανωμαλίας. Τι είπε ο Σαμαράς στην ΚΟ της ΝΔ (βίντεο)

Κοινοποίηση:
2024274_533_355

«Εξηγήστε ότι τίποτε δεν είναι δεδομένο πολλά μικρά λάθη μπορούν να κάνουν τη μεγάλη ζημιά, που μπορούσε να οδηγήσουν σε χειρότερα απ’ όσα περάσαμε ως τώρα.

Πρέπει να κατανικήσουμε τη χαλαρότητα της ψήφου» τόνισε. «Η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμο μεταίχμιο, σε ιστορικό σταυροδρόμι» διεμήνυσε ο Σαμαράς στην ΚΟ της ΝΔ.

Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «νοσταλγούς του χθες» και «εσωτερική διχόνοια, αμηχανία με άλλους να είναι με τη δραχμή άλλη με το ευρώ.»

«Οδηγούμε τη χώρα εκτός μνημονίου, έγιναν λάθη, και αδικίες σε πολλούς θα τις αποκαταστήσουμε όλες. Το 2012 βρήκαμε την Ελλάδα σε απελπιστική κατάσταση διαλέξαμε την ανηφόρα από την καταστροφή, οι νοσταλγοί του χθες υπόσχονται να καταργήσουν τα μνημόνια που αφήνουμε πίσω… Τι θα προτείνουν στον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς βαρβάρους χωρίς μνημόνια για να σκίζουν;» διερωτήθηκε.

Ο κ. Σαμαράς πρόσθεσε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «τρέφονται από την κρίση θα εξαφανιστούν όταν δεν υπάρξουν μνημόνια, νοσταλγούν την εποχή που οι κουκουλοφόροι έκαιγαν, όταν τα οργανωμένα συμφέροντα έκαναν ό,τι ήθελαν, όταν το κράτος βούλιαζε, όταν οι λαθρομετανάστες έμπαιναν στη χώρα ανεμπόδιστοι, όταν τα πανεπιστήμια ήταν εστίες παρανομίας αυτά θέλουν να επαναφέρουν εμείς γυρίζουμε σελίδα αυτή θέλουν την Ελλάδα στο χθες.»

«Ξεπεράσαμε τα δύσκολα, τα πιο δύσκολα, είμαστε κοντά σε πράγματα που όλοι τα θεωρούσαν αδιανόητα… Μας είχαν για έξοδο από το ευρω και τώρα χαιρετίζουν την πρωτοφανή ανασυγκρότηση την οικονομική ανάκαμψη που πλησιάζει, το πρωτογενές πλεόνασμα, την ύφεση που τελείωσε, τις μεγάλες διαρθρωτικές αλλαηερς που προωθούνται» σημείωσε.

Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για «εκπρόσωπους της μιζέριας, νοσταλγούς του χθες» και «κήρυκες του διχασμού που για εχθρό τους έχουν ορίσει την επιτυχία της χώρας.»

«Πράγματι, η χώρα υπέφερε, και ακόμη υποφέρει πολύ, αλλά τα δύσκολα πέρασαν πια, αλλά Αργεντινή δεν γίναμε δεν κάηκαν οι πόλεις, δεν βρεθήκαμε αποκλεισμένοι για χρόνια από τις αγορές, δεν είχαμε πληθωριστικό νόμισμα, δεν είμαστε καταδικασμένοι σε φτώχεια χωρίς προηγούμενο» εξήγησε.

«Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούμε στο ίδιο βιοτικό επίπεδο πριν την κρίση, αλλά σε στέρεες, υγείες βάσεις» επισήμανε. «Σήμερα ευημερούν οι αριθμοί, αλλά πριν 2 χρόνια δεν ευημερούσαν ούτε οι αριθμοί, όταν βουλιάζουν οι δείκτες είναι καλό για τους ανθρώπους; είναι το χειρότερο προμήνυμα» σημείωσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. 9 και σήμερα σαμαρέλοι ελβετόψυχοι αμερικανοτσολιάδες…

    τα ψέματα τελειώνουν!!!!

  2. τι να αποκαταστησεις ρε ψευταρα στο συρταρι σου εχεις και τριτο μνημονιο μετα τις εκλογες τι ειμαστε εμεις και μας τα λες να τα χαψουμε οι παπουδες οι ψηφοφοροι σου;

Comments are closed.