Πήγε για αυξητική στήθους και πέθανε αφού παρέμεινε σε κώμα για 13 μήνες

Κοινοποίηση:
galina3

Με τον πλέον τραγικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος στην ιστορία μιας 30χρονης Ρωσίδας, η οποία παρέμεινε επί 13 ολόκληρους μήνες στην εντατική, έπειτα από επέμβαση ρουτίνας.
Η Γκαλίνα Ραγκούσινα, μητέρα δύο παιδιών, θέλησε – όπως είχε εκμυστηρευτεί στο κοντινό της περιβάλλον – να κάνει δώρο στο σύζυγό της μια αυξητική επέμβαση του στήθους της, ωστόσο κατέληξε τελικά να χαροπαλεύει για περισσότερο από ένα χρόνο, πριν χάσει τη μάχη για ζωή.
Η όμορφη Ρωσίδα εμπιστεύτηκε για την επέμβαση μία ιδιωτική κλινική στη Μόσχα, ωστόσο παρά το γεγονός ότι η αυξητική στήθους θεωρείται μία από τα πιο ανώδυνα χειρουργεία, οι επιπλοκές από την αναισθησία και τα φάρμακα που της χορηγήθηκαν ενώ ήταν ναρκωμένη, την οδήγησαν σε κωματώδη κατάσταση.

Η Γκαλίνα παρέμεινε μάλιστα «φυτό» για περίπου 13 μήνες, μέχρι που άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της ρωσικής πρωτεύουσας όπου είχε διακομιστεί.

Οι αρχές, πλέον, έχουν αρχίσει έρευνα για το θάνατό της, εξετάζοντας τόσο τους γιατρούς, όσο και τα σκευάσματα που χορηγήθηκαν στην άτυχη γυναίκα, αφού όπως αποκαλύφθηκε δεν ήταν η πρώτη φορά που ασθενής παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές κατά τη νοσηλεία του στην ίδια κλινική για αντίστοιχες αισθητικές επεμβάσεις.

Από την άλλη, η οικογένεια της Γκαλίνα, με τραγική φιγούρα το χαροκαμένο σύζυγό της, απηύθυνε έκκληση στις γυναίκες που θέλουν να προχωρήσουν σε ανάλογες επεμβάσεις να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές στην επιλογή των γιατρών και των κλινικών, αφού ιδιαίτερα στη Ρωσία, πολλές από αυτές όχι μόνο στερούνται των απαραίτητων συνθηκών για τέτοια χειρουργεία, αλλά δεν έχουν καν άδεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: