Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία το Σάββατο – Που θα βρέξει

Κοινοποίηση:
kairos-makeleio-ok-2

Βροχές αναμένονται το Σάββατο κυρίως στο Αιγαίο και τη Θράκη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά καλός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα είναι σε μικρή πτώση.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες και στη Θράκη βροχές με σταδιακή βελτώση. Η θερμοκρασία από μείον 3 έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, καλός καιρός με το θερμόμετρο από 2 έως 11 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο και σταδιακή βελτίωση, άνεμοι βορειοδυτικοί 3 έως τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 2 έως 15 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, λίγες παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά και ο υδράργυρος από 1 έως 15 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες, άνεμοι δυτικών δισυθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 16 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και μέγιστη θερμοκρασία στους 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, γενικά καλός καιρός και ο υδράργυρος από -1 έως 15 βαθμούς.

Στην Αττική, αίθριος καιρός, άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: