Πέθανε η γυναίκα που αυτοπυρπολήθηκε στο προεδρικό μέγαρο στη Σόφια

Κοινοποίηση:
autopir_989440571

Από τις 3 του Νοέμβρη που λούστηκε με τη φωτιά…. κατέληξε σήμερα η γυναίκα, όπως ανακοινώθηκε από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν.

Η 38χρονη Λίντια Πέτροβα, άνεργη φωτογράφος, διαζευγμένη και μητέρα ενός παιδιού, είχε εισαχθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP, αφού τα εγκαύματα κάλυπταν το 90% του σώματός της, αφού είχε λουστεί με βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε ! Απελπισμένη , απογοητευμένη από το σύστημα και τη ζωή της προέβη σε κίνηση ματαιοδοξίας καθώς, σύμφωνα με την οικογένειά της, ανησυχούσε για το μέλλον του παιδιού της.

Τις ημέρες εκείνες μάλιστα και πιο συγκεκριμένα μία ημέρα αργότερα, στις 4 Νοεμβρίου, στην πόλη Σαντάνσκι της νοτιοδυτικής Βουλγαρίας, αυτοπυρπολήθηκε ένας 48χρονος στην αυλή εκκλησίας.

Από τον Φεβρουάριο του 2013 έως και τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, οχτώ άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους σε ένα «κύμα» αυτοπυρπολήσεων στη Βουλγαρία, εν μέσω ενός κλίματος φτώχειας, απογοήτευσης και διαφθοράς στην πιο φτωχή χώρα της Ε.Ε.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: