Πάτρα: Οι «Σαρδέλες Καλλονής,οι κουτσομούρες και τα λαβράκια τους έστειλαν στις χειροπέδες!- Από βαριά όπλα, μαχαίρια… μέχρι χειροβομβίδες στο οπλοστάσιο τους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΠΑΤΡΑΑ

Από βαριά όπλα, μαχαίρια, μέχρι χειροβομβίδες περιελάμβανε το οπλοστάσιο που ανακάλυψαν οι άνδρες της Ασφάλειας Πατρών στα σπίτια των τεσσάρων συλληφθέντων σε Αθήνα και Πειραιά. Αναλυτικότερα: Αντιαεροπορικά βλήματα, χειροβομβίδες, ξιφολόγχες, πυροβόλα όπλα, πιστόλια, πυροκροτητές εκατοντάδες σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων, αποτελούν μέρος μόνο από τον οπλισμό που βρήκε στην κατοχή των έντεκα συλληφθέντων στον Πειραιά η ασφάλεια της Πάτρας.

Να σημειωθεί ότι οι συλληφθέντες χρησιμοποιούσαν για τις μεταξύ τους επικοινωνίες, αλλά και τους αγοραστές  συνθηματική φρασεολογία , ενώ σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιούσαν για τις μεταξύ τους επαφές τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και υπολογιστές. Ο οπλισμός θα σταλεί για τον απαιτούμενο έλεγχο στην Αθήνα προκειμένου να διαπιστωθεί κατά  πόσο έχει χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές πράξεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: