Πάτρα: Εφερνε από Ιταλία κλεμμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κοινοποίηση:
xeiropedes

Στη σύλληψη ενός 50χρονου οδηγού φορτηγού οχήματος, προέβησαν χθες το απόγευμα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος .

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και Επιτελικού της οικείας Λιμενικής Αρχής στην πύλη εξόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πάτρας, σε φορτηγό όχημα, το οποίο εκφορτώθηκε από Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από λιμάνι της Ιταλίας, με οδηγό τον 50χρονο, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε ανταλλακτικά – εξαρτήματα αυτοκινήτων τα οποία φορτώθηκαν στην Ιταλία με προορισμό αποθήκες ανταλλακτικών που διαθέτει ο ανωτέρω στην Αθήνα και τα οποία διαπιστώθηκε ότι άνηκαν σε οχήματα που είχαν κλαπεί.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το ανωτέρω φορτηγό όχημα με το φορτίο του καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

patrastimes

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: