Πάτρα: Επεισόδιο σε βάρος πληρώματος του ΕΚΑΒ στα Προσφυγικά-Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη-Το όχημά του βρέθηκε στο Νοσοκομείο

Κοινοποίηση:
asthenofo_kali_nyhta

Συνελήφθη τελικά ο άνδρας που φέρεται οτι επιτέθηκε στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ στα Προσφυγικά. Κρατείται ήδη στο Γ Αστυνομικό Τμήμα, όπως νωρίτερα έγραψε το tempo24.gr. Το δεύτερο άτομο που εμπλέκεται στο συμβάν νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας και φέρεται να είναι εκείνο για το οποίο είχε γίνει η κλήση. Πληροφορίες αναφρέρουν οτι είναι κομμένες οι φλέβες του. Και οι δύο άνδρες έχουν το ίδιο επίθετο, ενώ ο φερόμενος ως δράστης αντέδρασε γιατί υποστήριξε οτι υπήρξε καθυστέρηση στην άφιξη του ασθενοφόρου. Ο εντοπισμός και η σύλληψή του έγινε σε συνεργασία των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ της ΟΠΚΕ και της Άμεσης Δράσης.

Προηγούμενη ενημέρωση:

Ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης σε βάρος των μελών του πληρώματος του ΕΚΑΒ, εντοπίστηκε κσι προσήχθησαν στο 3ο αστυνομικό Τμήμα, ενώ στο περιστατικό φέρεται πως εμπλέκεται και δεύετρο άτομο, πιθανόν ρομά

 Υπενθυμίζουμε:

Ένα πολύ περίεργο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη διασταύρωση των οδών Ιωνίας και Νικαίας.

Το ΕΚΑΒ δέχθηκε μία κλήση προκειμένου να παραλάβει τραυματία ο οποίος βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο. Μόλις ο σταθμός του ΕΚΑΒ έφθασε στο σημείο, δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από άτομο που βρισκόταν στο σημείο και το οποίο δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν σχετίζεται με το περιστατικό του τραυματισμού.

Αμέσως ζητήθηκε βοήθεια από την Αστυνομία, ενώ ο άνδρας που προκάλεσε το επεισόδιο εξαφανίστηκε με ένα όχημα χρώματος μαύρου.

Ύστερα από αναζητήσεις αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο στο χώρο του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας. Οι αναζητήσεις συνεχίζονται για τον εντοπισμό και του άνδρα.

tempo24.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: