Πάτρα: Δείτε το χρονικό της σημερινής κινητοποίησης κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kanarh_mat3_1

Κανονικά έγιναν σήμερα οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί στην Πάτρα και στα διαπιστευμένα συμβολαιογραφεία της πόλης. Σε αντίθεση με την προηγούμενη Τετάρτη, όπου έλαβαν χώρα επεισόδια μεταξύ των διαδηλωτών, των αστυνομικών και των διαπιστευμένων για τη διαδικασία συμβολαιογράφων, η σημερινή παρουσία της Αστυνομίας δεν επέτρεψε σε καμία περίπτωση, αντιπροσωπεία των διαδηλωτών να έρθουν σε επαφή με τους συμβολαιογράφους.

Μάλιστα στην περίπτωση της οδού Κανάρη 45, η δύναμη των ΜΑΤ δεν επέτρεπε τη συγκέντρωση ούτε έξω από το γραφείο. Λίγο αργότερα, όμως και να αποφορτιστεί η κατάσταση τους επέτρεψαν να διαδηλώσουν κοντά στην είσοδο του συμβολαιογραφείου και να αναρτήσουν πανό. Λεπτά αργότερα αποχώρησαν. Νωρίτερα, συγκεντρώθηκσαν στην οδό Βότση, φωνάζοντας συνθήματα κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Ούτε όμως εκεί, τους επετράπη η είσοδος στα γραφεία.

Το ζητούμενο όμως που παραμένει για την ΕΛ.ΑΣ,, είναι οι επιθέσεις στα συμβολαιογραφεία που έγιναν και στην Πάτρα και στο κατά πόσο στοχοποιούνται λόγω της διαδικασίας. Είναι ένα θέμα το οποίο η ΕΛ.ΑΣ καλείται παράλληλα να διαχειριστεί.

Δείτε ΌΛΟ το χρονικό της σημερινής κινητοποίησης: 

 

Αποχώρησαν λίγο μετά τις 2:30 το μεσημέρι, οι διαδηλωτές από την Κανάρη. Στο μεταξύ οι διαδικασίες των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών γίνονται κανονικά.

 

Μια κίνηση υποχώρησης της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να αποφορτιστεί η κατάσταση. Επέτρεψαν στους διαδηλωτές τη παρουσία τους λίγα μέτρα από το συμβολαιογραφείο στην οδό Κανάρη 45.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tempo24.news

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: