«Πάμε να το σηκώσουμε!»

Κοινοποίηση:
agg

«Πάμε να πάρουμε το τρίτο τρόπαιο. Δεν κρυβόμαστε.. Πρέπει να ηρεμήσουμε. Είμαστε μια ομάδα έμπειρη. Τα έχει ζήσει αυτά τα πράγματα», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και στη συνέχεια έδωσε το μικρόφωνο στον αδερφό του Γιώργο, ο οποίος ερωτήθηκε αν στο τέλος νικά στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός, όπως οι Γερμανοί στο ποδόσφαιρο:

«Μακάρι να είναι έτσι και την Κυριακή. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος. Σημερα ήταν απίστευτη η ανατροπή. Το μπάσκετ προσφέρει μεγάλες στιγμές».

Για την ανατροπή του σκορ: «Ας ελπίσουμε την Κυριακή να πάρουμε το προβάδισμα. Ας αλλάξει το σενάριο. Μην κυνηγάμε όλο το σκορ», δήλωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος. «Η επιτυχία είναι τεράστια μόνο που ειμαστε στον τελικό. Θέλουμε να το πάρουμε», δήλωσε ο Γιώργος.

Όταν κλήθηκαν με καλαμπούρι να σχολιάσουν το γεγονός ότι ο μεγάλος Κιριλένκο έμαθε σημερα τον νεαρό Παπαπέτρου και έχασε απ’αυτόν είπαν: «Πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε αυτά τα πρόσωπα», «Η αξία αυτών των παικτών μεγαλώνει τη νίκη μας»

 Για τον Βασίλη Σπανούλη:

Παναγιώτης: «Τα λεπτά που είχε στον πάγκο ηρέμησε. Παίζουν ρόλο πολλά πράγματα. Ξεκινά από 2 πόντους σε όλο το ματς και στο τέλος παίρνει το παιχνίδι. Αυτό είναι τρέλα».

Γιώργος: «Η λειτουργία του Σπανούλη δεν υπάρχει στην Ευρώπη».

Για Σφαιρόπουλο και Έλληνες προπονητές στην Ευρωλίγκα:

Παναγιώτης: «Το θέμα με τους Έλληνες είναι ότι βγαίνει η δουλειά τους. Ο Σφαιρόπουλος μας καταλαβαίνει. Ξέρει τη νοοτροπία».

Γιώργος: «Αυτό είναι στη φιλοσοφία μας. Οι αρχές της ομάδας δεν αλλάζουν. Ο Ολυμπιακός έχει μία φιλοσοφία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: