Πάει για πρόταση δυσπιστίας η ΝΔ κατά Kαμμένου. Με τι στελέχη, ρε Κούλη; Με την πασόκα Σπυράκη και τον Κικικι-λια;

Κοινοποίηση:
mitsotakis-2-630x400

Συνέχεια στην διακρατική πώληση πλεονάζοντος αμυντικού υλικού από την Ελλάδα προς την Σαουδική Αραβία δίνει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυρ.Μητσοτάκης καθώς μετά την συνέντευξη τύπου των Μαρία Σπυράκη και Βασίλη Κικίλια, δήλωσε ότι θα καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Κυρ.Μητσοτάκης: «Όλα τα όπλα τα κοινοβουλευτικά είναι στο τραπέζι» και συνέχισε λέγοντας «Τσίπρας και Καμμένος είναι το ίδιο πράγμα. Οσο ο πρωθυπουργός καλύπτει τις πράξεις και τις παραλείψεις του Καμμένου γίνεται συνένοχός του». 

Αναλυτικότερα σε συνέντευξή του, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ερωτηθείς αν σκέφτεται να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού Άμυνας απάντησε: «Όλα τα όπλα τα κοινοβουλευτικά είναι στο τραπέζι. Θεωρώ,  ότι επανειλημμένα ο κ. Καμμένος έχει εκθέσει τη χώρα, έχει δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα προφανώς στον εταίρο του και όσο ο εταίρος του τον  καλύπτει, όσο ο  κ. Τσίπρας τον καλύπτει, τόσο είναι συνένοχος στις πράξεις και στις παραλείψεις του κ. Καμμένου».

Αναφερόμενος ειδικά στην υπόθεση με την Σαουδική Αραβία ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι χρήζει και δικαστικής διερεύνησης. «Εμείς κάναμε μία παράσταση στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και ζητήσαμε η Δικαιοσύνη να ερευνήσει αυτή την υπόθεση. Οι απαντήσεις που έχουν δοθεί είναι ανεπαρκέστατες, και πιστεύω ότι θα υπάρχει μεγάλη συνέχεια σε αυτή την υπόθεση» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ
«Σε πρώτη  φάση ο κ. Καμμένος πρέπει να έλθει στη βουλή και να δώσει απαντήσεις σε αμείλικτα ερωτήματα  τα οποία του θέτουμε. Όχι μόνο εμείς αλλά και η ίδια η δημοσιογραφική έρευνα» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και σημείωσε: «Δεν γίνεται να στοχοποιούνται δημοσιογράφοι, επειδή κάνουν τη δουλειά τους. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, δεν λειτουργούν έτσι οι ευνομούμενες Δημοκρατίες».

Ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε για μια ακόμη φορά ότι η κυβέρνηση έχει στοχοποιήσει την σύζυγο του από τότε που ανέλαβε την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. «Επαναλαμβάνω ξεκάθαρα σε όλους: εάν θέλουν να χτυπήσουν κάποιον, να χτυπήσουν εμένα, να αφήσουν τη σύζυγό μου απ’ έξω απ’ αυτή την ιστορία. Η σύζυγός μου δεν έχει κάνει τίποτα παράνομο» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: