Ο ψίθυρος που γίνεται κραυγή απόγνωσης! Το μήνυμα των Ελλήνων στην Ευρώπη- ένα βίντεο που όλοι πρέπει να δούμε

Κοινοποίηση:
in case

Είναι γεγονός πως κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης οι Έλληνες γίναμε πειραματόζωα στα χέρια του ΔΝΤ. Παρόλες όμως

τις μπόρες και τις καταιγίδες καταφέραμε να παραμείνουμε στην επιφάνεια.

Ωστόσο τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας ολοένα πληθαίνουν.Και εκεί που βρισκομασταν στην άκρη του δρόμου με σκυφτό το κεφάλι, αποφασίσαμε να σηκωθούμε και να εναντιωθούμε σε όλα εκείνα που κουρέλια κάνουν τα όνειρά μας.

Οι μικρές λέξεις που συλλαβίζαμε κάποτε,μεταμορφώνονται σε μεγάλες κραυγές απόγνωσης. Μήνυμα προς την Ευρώπη απευθύνει ομάδα Ελλήνων καλλιτεχνών, υπό τον τίτλο «In case I don’t die- a greek whisper to Europe» (Σε περίπτωση που δεν πεθάνω- ένας ελληνικός ψίθυρος προς την Ευρώπη).

Το βίντεο έχει σκηνοθετήσει ο Νικόλας Ανδρουλάκης και «πρωταγωνιστεί» η Ντάνι (Ιωάννα) Γιαννακοπούλου, σε μουσική Κωνσταντίνου Βήτα. «Το βίντεο δεν φτιάχτηκε για να σας εντυπωσιάσει ή να σας σοκάρει. Επειδή αυτά τα λόγια δεν είναι κραυγή, αλλά ψίθυρος» λέει η ομιλήτρια.

Το βίντεο είναι ένα μήνυμα υπέρ της Ευρώπης και της διαφορετικότητας, καθώς και «του δικαιώματος στην επιβίωση, στην εργασία, στην αισιοδοξία, στη ζωή», που είναι κοινό για όλους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: