Ο συριακός στρατός ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ την πόλη Maardes! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
14670674_1050682018381632_9143689191910793308_n

Μονάδες του συριακού στρατού σε συνεργασία με τις δυνάμεις υποστήριξης επανέθεσαν υπό τον πλήρη τους έλεγχο την πόλη  Maardes στο Β της επαρχίας της Hama, ανακοίνωσε μια στρατιωτική πηγή την Κυριακή.

cu5qwy3xyaawozl

Η πηγή σημείωσε ότι ένας αριθμός τρομοκρατών σκοτώθηκαν και οπλισμός τους και πυρομαχικά καταστράφηκαν.SANA

Η πηγή πρόσθεσε ότι πυροτεχνουργοί του στρατού εργάζονται για να εξουδετερώσουν εκρηκτικά με τα οποία οι τρομοκράτες είχαν παγιδεύσει την περιοχή .

14670674_1050682018381632_9143689191910793308_n

Σύμφωνα με άλλη πηγή οι Δυνάμεις του Τίγρη πρωτοστάτησαν σε αυτήν την επιτυχία του στρατού.Προηγήθηκαν και σφοδροί αεροπορικοί βομβαρδισμοί από συριακά μαχητικά κατά κέντρων της Jeish al-Fatah’s σε Ma’ardes, Taybat al-Imam, al-Latamina, al-Masaseneh, Atshan, Skeik και Morek iστη Β Hama, που προκάλεσαν την απώλεια δεκάδων τρομοκρατών , » ανέφεραν πηγές σύμφωνα με το FARS.

O στρατός στην επαρχία της Χάμας συνεχίζει ν΄ανακτά έδαφος από τους τρομοκράτες αφού τις προηγούμενες ημέρες είχε απελευθερώσει και την πόλη Maan.

Mετά το Kawkab και το Maâne, συριακός στρατός ανέκτησε το Maârades στη Β Hama:

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης οι δυνάμεις του Τίγρη ανέκτησαν την Παρασκευή τα Maâne και Kawkab:

Ενώ τώρα πιο βόρεια οι δυνάμεις της 87ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας οδηγούν τις προκαταρκτικές τους επιχειρήσεις στο Ν της γειτονικής τοποθεσίας Sourane.

cu5eckxwiaed_nf cu5ebypw8aeflos

dimpenews.com

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: