Ο Συνασπισμός των ΗΠΑ επιτίθεται στις Συριακές Δυνάμεις βοηθώντας το ISIS!

Κοινοποίηση:
o-synaspismos-ton-ipa-epitithete-stis-syriakes-dynamis-voithontas-isis

O συνασπισμός υπό την ηγεσία των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι είχε ξεκινήσει αεροπορική επίθεση εναντίον των δυνάμεων υπέρ του Assad στη Συρία, σκοτώνοντας πολλούς στρατιώτες πολιτοφυλακής και καταστρέφοντας πολυάριθμα στρατιωτικά οχήματα κοντά στην περιοχή Al-Tanf, όπου τα σύνορα της Συρίας, Ιορδανία συναντιούνται. Ο αμερικανικός συνασπισμός ισχυρίζεται ότι οι δυνάμεις της Συρίας εντός της Συρίας αποτελούσαν απειλή για τα στρατεύματα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ και τους «αντάρτες» που εκπαιδεύονται και οπλίζουν στην ιορδανική πλευρά αυτής της παραμεθόριας περιοχής.

Η επίθεση υπό την ηγεσία των Η.Π.Α. έγινε την ώρα που αξιωματούχοι του ΟΗΕ και διπλωμάτες συναντώνται στη Γενεύη για να συζητήσουν μια λύση στον εξάμηνο πόλεμο της Συρίας. Σύμφωνα με έναν συριακό αξιωματούχο, η επίθεση ήταν μια «έντονη επίθεση που ξεκίνησε από τον διεθνή συνασπισμό, εκθέτει την ψευδαίσθηση του ισχυρισμού της για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και αναμφισβήτητα καταδεικνύει την πραγματικότητα του σιωνιστικού-αμερικανικού σχεδίου στην περιοχή».

Η κίνηση των ΗΠΑ αποτελεί επίσης έμμεση απειλή για τη σταθερότητα της Ειρηνευτικής Συμφωνίας της Αστάνα, η οποία υπογράφηκε από τη Ρωσία, το Ιράν και την Τουρκία, η οποία εγγυάται «ζώνες αποξένωσης» στη Συρία, προκειμένου να τερματιστούν οι βασικές εχθροπραξίες της χώρας.
Ο Patrick Henningsen του 21WIRE μίλησε με την RT International, καθώς η ιστορία έσπασε την Πέμπτη το βράδυ GMT, λέγοντας στους δημοσιογράφους στη Μόσχα ότι η επίθεση αυτής της εβδομάδας από τις ΗΠΑ, όπως πολλές άλλες προηγουμένως, φαίνεται να ωφελεί στρατηγικά τις τρομοκρατικές δυνάμεις του ISIS στην περιοχή της Συρίας.
Αυτή την ώρα χιλιάδες στρατεύματα της Χεζμπολάχ έφτασαν στο πέρασμα al-Tanf στα σύνορα Ιράκ-Συρίας.
«Η Χεζμπολάχ έχει αναπτύξει 3.000 δυνάμεις στην περιφέρεια al-Tanf για να συμμετάσχει στις επιχειρήσεις Badiyeh στη Συρία. Οι περισσότερες από τις δυνάμεις είχαν τοποθετηθεί νωρίτερα στις περιοχές Al-Zabadani, Madhaya και Sarqaya καθώς και στα δυτικά τμήματα της πόλης Al-Tofail και Brital, Ham και Maaraboun ύψη στο ανατολικό βουνό

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: