Ο Πούτιν υποπτεύεται τη συμμετοχή της CIA στο ρωσικό σκάνδαλο ντόπινγκ

Κοινοποίηση:
o-poutin-ypoptevete-ti-symmetochi-tis-cia-sto-rosiko

Η ρωσική αστυνομία ζήτησε επισήμως την έκδοση από τις ΗΠΑ του Γκρέγκορι Ροντσένκοφ, πρώην διευθυντή του κέντρου αντιντόπινγκ.

Εμφανίζονται σημάδια ότι μπορεί να υπάρχει η επίδραση της εμπλοκής των δυτικών πληροφοριών στα εγκλήματά του. Δεν μιλάμε για τη θεατρική σκηνή του Τζέιμς Μποντ, αλλά για την πολύ πραγματική λεπτή επιρροή και πραγματικότητα που θυμίζει τα «ενεργά μέτρα» της KGB που χρησιμοποιήθηκαν κατά τον Πρώτο Ψυχρό Πόλεμο.
Σε μια αξιοσημείωτη δήλωση σχετικά με την κάμερα πριν από λίγες ημέρες, ο Πούτιν είπε ότι πιστεύει ότι τα σκάνδαλα της Ολυμπιακής ντόπινγκ έχουν ενορχηστρωθεί από τη CIA.

Συγκεκριμένα, πιστεύει ότι τα δυτικά εταιρικά συμφέροντα ευθυγραμμίζονται με κυβερνήσεις που προσπαθούν σπείρουν κοινωνικές συγκρούσεις στη Ρωσία κατά τη διάρκεια της εκλογικής περιόδου.

Εδώ η δήλωση του Πούτιν:
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα λάβουν χώρα τον Φεβρουάριο. Και πότε έχουμε τις προεδρικές εκλογές; Τον Μάρτιο.
Επομένως, υποψιάζουμε σοβαρά ότι όλα αυτά έγιναν σκόπιμα απο μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και όχι μόνο.
Κάποιος θέλει … να εξαπλώσει την απογοήτευση με το γεγονός ότι το κράτος «φέρεται» να εμπλέκεται στις παραβιάσεις και είναι υπεύθυνο γι ‘αυτά τα [σκάνδαλα ντόπινγκ].

Σήμερα, οι διεθνείς αθλητικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης της ΔΟΕ, εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από … το συμφέρον ελέγχου των Ηνωμένων Πολιτειών.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε ισχυρή υποψία ότι, απαντώντας στην εικαζόμενη παρέμβασή μας στην εκλογή τους, θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα με την εκλογή του Ρώσου Προέδρου.

Ακολουθούν ρωσικά βραδινά δελτία ειδήσεων σχετικά με τα ευρήματα και τα αποδεικτικά στοιχεία των επιτροπών κατά του Rodchenkov:


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: