Νέες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο που προκλήθηκε το δυστύχημα που στέρησε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη έρχονται συνεχώς στο φως, με την τελευταία να προκαλεί ανατριχίλα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo, ο γιατρός της 21 ετών συνοδηγού του Παντελή Παντελίδη, Φρόσως Κυριακού, υποστήριξε πως η ασθενής του είναι ζωντανή χάρη στην αυτοθυσία του τραγουδιστή, ο οποίος την «προστάτευσε» με το κορμί του.
Φρόσω Κυριακού
«Αν δεν την είχε προστατεύσει με το σώμα του ο Παντελής Παντελίδης, η κοπέλα ίσως να μην ήταν εδώ μαζί μας» δήλωσε, τονίζοντας πως τα τραύματά της δεν είναι ιδιαιτέρως σοβαρά και δε συγκρίνονται με εκείνα της 30χρονης Μυρσίνης Αρναούτη.
Παρά το μετατραυματικό σοκ που υπέστη, η Φρόσω Κυριακού κατέθεσε στην ασφάλεια ότι το μαύρο τζιπ στο οποία οι τρεις τους επέβαιναν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και λίγο αργότερα η ίδια ένιωσε τον Παντελή να πέφτει πάνω της και να την αγκαλιάζει σφιχτά λίγα δευτερόλεπτα πριν την πρόσκρουση με τις προστατευτικές μπάρες.
toratora
ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ.