Ο Ομπάμα φέρνει τον Αρμαγεδδώνα στις 15 Ιανουαρίου!

Κοινοποίηση:
OBAMA

Ο συνήγορος Eli Soble συνδέει την αποχή των

ΗΠΑ από την τελευταία ψηφοφορία στο Συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ εναντίον του Ισραήλ, με την έλευση του πολέμου της μεγάλης μεσσιανικής ημέρας, σε ένα βίντεο( video) που έχει γίνει από την απελευθέρωσή του στο Facebook στις 26 Δεκεμβρίου,viral

Στο βίντεο που έχει προβληθεί πάνω από 26.000 φορές,ο Soble ισχυρίζεταιότι είναι «ένα σημάδι της λύτρωσης, ένα σημάδι ότι ο Μεσσίας είναι κοντά»ότι τα έθνη  προσπαθούν να πάρουν την Ιερουσαλήμ και το Ισραήλ μακριά από τον εβραϊκό λαό.
Η μεγάλη εβραϊκή προφητεία για τον πόλεμο του Γωγ και Μαγώγ είναι πλέον μπροστά στα μάτια μας.

Ανέφερε ένα πρόσφατο άρθρο ειδήσεων του Reuters για το Συμβούλιο Ασφαλείας που έχει προγραμματιστεί για τις 15 Ιανουαρίου στη Γαλλία,και είναι η προσεχής διάσκεψη για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή. Το Reutersεπισήμανε ότι η Γαλλία θα καλέσει μαζί «περίπου 70 χώρες» στο Παρίσι γιανα συζητήσουν την κατάσταση στο Ισραήλ Soble εξήγησε ότι το Torahθεωρεί ότι η φράση «70 έθνη» συμβολίζει όλα τα έθνη του κόσμου, ακόμη καιαν ο πραγματικός αριθμός υπερβαίνει τα 70.Ο Ομπάμα φέρνει τον Αρμαγεδδώνα στις 15 Ιανουαρίου! - Εικόνα1Ο Soble έκανε το σημείο, ότι η πρόσφατη κίνηση του Προέδρου Ομπάμα στοΣυμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ, απηχεί το ναρκισσιστικό ελάττωμα τουΣενναχειρείμ. Η σύνδεση μεταξύ του Γωγ και του Ομπάμα έγινε από το Breaking Israel News τον Νοέμβριο του 2015ημοσίευσε τότε μια  είδησησχετικά με ένα 15- χρονο ισραηλινό αγόρι που ονομάζεται ΝΑΤΑΝ, πουείχε μια επιθανάτια εμπειρία. Σε μια τηλεοπτική συνέντευξη,ο  ΝΑΤΑΝ,προηγουμένως κοσμικός φοιτητής, επέστρεψε από την εμπειρία του αναφέροντας τη βιβλική προφητεία σχετικά με το τέλος των ημερών. Σε αυτό το βίντεο, ο ΝΑΤΑΝ ονομάζει σαφώς τον Πρόεδρο Oμπάμα σαν Γωγ. 

Ο ΝΑΤΑΝ περιγράφει το όραμά του Γωγ και Mαγώγ. «Πρόκειται να γίνει κάτι,που ονομάζεται  πολύ μεγάλος πόλεμος. Και ο καθένας ολόκληρος ο κόσμος θα συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμοΟ καθένας! Όλα το Γκόιμ (Εθνη), όλοιοι Άραβες, ο καθένας, θα έρθουν εναντίον του έθνους του Ισραήλ και θαπολεμήσουν σε εκείνο τον πόλεμο.

«Το πρόσωπο που θα αρχίσει τονπόλεμο θα είναι κάποιος που ονομάζεταιΓωγ… Είμαι σίγουρος ποιος είναι.

Ο Ομπάμα. Ο Πρόεδρος Ομπάμα. Θα είναιαυτός που ξεκινά αυτόν τον πόλεμο.» Στοβίντεο του με τα τρέχοντα γεγονότα, που σηματοδοτούν την έναρξη τουπολέμου του Γωγ και Mαγώγ, ο Soble ανέφερε τον Lubavitcher Rebbe,αναμφισβήτητα τον πλέον σημαντικό Ραβίνο του 20ου αιώνα, που μας είπετι να αναζητήσουμε. «Πώς ξέρουμε όταν αυτό αρχίσει να γίνεταιπραγματικότητα; Θα πάμε να δούμε ότι υπάρχει μετάβαση,για να γίνει η στρατιωτική σύγκρουση  γύρω από το Ισραήλ, αλλά δεν πρόκειται νααγγίξει το Ισραήλ και αυτό δεν πρόκειται να αγγίξει τηνYerushalayim(Ιερουσαλήμ).»
Σύμφωνα με τον Soble, ο Rebbe Lubavitcher είπε επίσης ότι ο Ψαλμός 2 μιλάγια τον πόλεμο του Γωγ και Mαγώγ κατά το τέλος των ημερών.

Όπως ο Soble περιέγραψε, «τα έθνη θα καταλήξουν σε ένα σχέδιο για ναπάρουν τη γη του Ισραήλ (Ισραήλ) και ο Hashem (ο Θεός) θα ανατρέψει τα σχέδιά τους και θα οδηγήσει στην αποκάλυψη του Moshiach (Μεσσίας).» Ο Soble ενθάρρυνε τους θεατές του να καταλάβουν ότι αυτή η Συνεδρίαση των Ηνωμένων Εθνών ψήφισε, και η επερχόμενη συνάντηση στη Γαλλία, αποτελεί μέρος της μεσσιανικής διαδικασίας  και δεν πρέπει να ξεγελαστούν στη σκέψη τους, είναι καθαρά πολιτικοί ελιγμοί. Αυτός καταλήγει σε ένα σημείωμα, υπενθυμίζοντάς στους ανθρώπους ότι «ο Μεσσίας είναι πολύκοντά, η λύτρωση είναι πολύ κοντά. Έχουμε να πάρει την καρδιά και να είναιχαρούμενο και να βελτιώσουμε τους εαυτούς μας όσο εμείς  μπορούμε.. καιπροσθέστε στην καλοσύνη και ευγένεια στο πλαίσιο του Mεσσία

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BREAKING ISRAEL NEWS :  corfiatiko.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ , ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ
    ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΜΑΚΗΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ , ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ , ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΤΑ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ !!

  2. ήδη πέρασε η ημερομηνία, επόμενη μπαρούφα παρακαλώ!

Comments are closed.