Ο… νεαρότερος ΒΙΑΣΤΗΣ στην ιστορία! 11χρονος βίασε την 9χρονη ΑΔΕΡΦΗ του!

Κοινοποίηση:
koritsi biasmos

Σοκαριστική είναι η υπόθεση βιασμού ενός 9χρονου κοριτσιού από τον αδελφό του, η οποία έχει συγκλονίσει την Μεγάλη Βρετανία.

Ο βιαστής, που είναι μόλις 11 χρονών επιτέθηκε και κακοποίησε σεξουαλικά δύο φορές την μικρότερη του αδελφή, μέσα στο σπίτι τους, ενώ κατέγραψε τους βιασμούς και στο κινητό του τηλέφωνο.

Ο 11χρονος καταδικάστηκε με ένα χρόνο περιοριστικά μέτρα, θα μένει μακριά από την οικογένεια του και θα παρακολουθείτε από ψυχολόγους και συμβούλους κοινωνικής συμπεριφοράς.

Επιπλέον θα ελέγχεται ενώ χρησιμοποιεί το ίντερνετ, ενώ παράλληλα για δύο χρόνια θα πρέπει να δίνει το παρόν στο ειδικό γραφείο για τους δράστες σεξουαλικών αδικημάτων.

Η δικαστής που ανέλαβε την υπόθεση του τόνισε πως οι βιασμοί αυτοί, εάν ήταν μεγαλύτερος σε ηλικία, θα τον είχαν στείλει για πολλά χρόνια στην φυλακή. Του επισήμανε επίσης πως η ζημιά που έχει προκαλέσει στη ζωή και την ψυχολογία της αδελφής του είναι ανεπανόρθωτη.

Η μητέρα του πάντως, στάθηκε στο πλευρό του σε όλη τη διάρκεια της δίκης και στο τέλος δήλωσε πως αισθάνεται χαρούμενη που ο γιος της θα λάβει την βοήθεια που χρειάζεται.

independent.co.uk

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: