Ο μοναχός που με τη σημαία του ευλογεί τους Ικάρους

Κοινοποίηση:
monaxos_iosif_aeroskafos-610x399

Μπορεί οι προστάτες της Πολεμικής Αεροπορίας να είναι οι Ταξιάρχες όμως ο σύγχρονος«προστάτης» των πιλότων μας δεν είναι άλλος από έναν ταπεινό αγιορείτη μοναχό που με τη σημαία και τις ευχές του κρατά ψηλά το φρόνημα των σημερινών Ικάρων.

Η φωτογραφία του, καθώς και διάφορα video έχουν κάνει το γύρο του κόσμου. Είναι ο μοναχός που κάθε φορά που κάποιο αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας περνά πάνω από την Χερσόνησο του Άθωνα, «αναγκάζει» τους πιλότους να κάνουν χαμηλή διέλευση για να τον «χαιρετίσουν».

Και πώς να μην το κάνουν όταν ο μοναχός αυτός βγαίνει στην άκρη του βουνού και με μια τεράστια σημαία, πότε ελληνική και πότε βυζαντινή, τους χαιρετά και με το δικό του τρόπο τιμά την αποστολή τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Μπράβο!! Άξιος ο κρατικός μισθός του. Ρε δε πα να πνιγείτε

    1. ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΑΓΟΥΣ ΒΛΕΠΩ…..ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΡΙΣΚΙΣ Μ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΗ.

  2. ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ……ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ….

  3. Τιμη και δοξα στους Ικαρους μας. Αξια παλληκαρια αξιοι Ελληνες. σας ευχαριστουμε. Τιμη και στον μοναχο που κραταει ψηλα τη σημαια μας. ας κρατησουμε ολοι ψηλα μια Ελληνικη σημαια . Σημαια που ειναι ποτισμενη με αιμα ηρωων και ημιθεων. Σημαια που θελουν να την καταργησουν οι απατριδες ανθελληνες , τα βρωμερα μιασματα που λεγονται πολιτικοι. σιχαμενοι πολιτικαντηδες παρτε το χαμπαρι. η ΕΛΛΑΔΑ ποτε δεν πεθαινει σιχαμερα σκουλικια.

Comments are closed.