Ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ για την επίθεση – Ποιοι αποχωρούν από την Τούμπα

Κοινοποίηση:
paok-omadiko

Μπορεί η προσοχή όλων στον ΠΑΟΚ να έχει επικεντρωθεί στο πως η ομάδα θα αποκτήσει σταθερότητα και θα «πατήσει» στην κορυφή τις επόμενες αγωνιστικές, όμως σιγά-σιγά αρχίζει και η… προεργασία ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Σε αυτήν, η μεγάλη προτεραιότητα των Θεσσαλονικέων είναι μία. Να βρεθεί ο ποδοσφαιριστής που θα πλαισιώσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς

Με την αποχώρηση του Στέφανου Αθανασιάδη, οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την κορυφή της επίθεσης είναι ουσιαστικά δύο. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και ο Ευθύμης Κουλούρης. Ο Έλληνας επιθετικός ωστόσο δεν έχει ακόμα δείξει πως μπορεί να… γεμίσει τα παπούτσια του Σέρβου στο 100% και έτσι οι ασπρόμαυροι έχουν ήδη ξεκινήσει να αναζητούν τον ποδοσφαιριστή που θα απαλλάξει τον Ρουμάνο προπονητή από το… άγχος μην τραυματιστεί ή μην τιμωρηθεί ο Πρίγιοβιτς.

Υπάρχει βέβαια και το σενάριο σύμφωνα με το sportdog.gr για πώληση του Πρίγιοβιτς τον Ιανουάριο, όπου σε αυτή την περίπτωση ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει έναν πρωτοκλασάτο επιθετικό και έναν λιγότερο… ακριβό, ώστε και πάλι ο Λουτσέσκου να έχει τρεις φορ περιοχής στη διάθεσή του.

Παράλληλα, πάντως, με την προεργασία για τον επιθετικό, έχουν ήδη ξεκινήσει και οι… ζυμώσεις για την «ελάφρυνση» του ρόστερ, καθώς αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ απαριθμεί 30 ποδοσφαιριστές, εξαιρουμένων των νεαρών Δημητρίου και Δημητριάδη.

Από τους… πρώτους υποψήφιους προς αποχώρηση είναι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης που βρίσκεται στη «μαύρη λίστα» μετά το μήνυμα που ανέβασε στο Facebook την παραμονή του αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό για τον αποκλεισμό του από την αποστολή και ο Ζέλικο Μπρκιτς που στον ΠΑΟΚ θα ήθελαν να απαλλαγούν από το συμβόλαιό του… χθες, αλλά το κακό είναι πως από τις αρχές του καλοκαιριού έως και σήμερα δεν έχει βρεθεί κανένας ενδιαφερόμενος, αφού συν τοις άλλοις ο Σέρβος τερματοφύλακας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τη μέση του.

Ακόμα, δεν θα προκαλέσει έκπληξη το αν ο ΠΑΟΚ δώσει δανεικό τον Αχιλλέα Πούγγουρα που είναι ο πέμπτος κατά σειρά στην ιεραρχία των κεντρικών αμυντικών μετά τους Κάρλος Ζαμπράνο, Άνχελ Κρέσπο, Φερνάντο Βαρέλα και Στέλιο Μαλεζά, ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά δεν θα πει «όχι» εφόσον προκύψει μία… ελκυστική πρόταση για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ή τον Μάριν Λέοβατς, όπως επίσης σας αποκάλυψε το sportdog.gr από τις 9 Σεπτεμβρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: