Ο καυτός έρωτας Μητροπολίτη με τρανσέξουαλ: «Εκανε αγώνα για να με κατακτήσει»

Κοινοποίηση:
papas_11

Την ερωτική σχέση που διατηρούσε με Μητροπολίτη, αποκάλυψε γνωστή τρανσέξουαλ και πρώην ιερόδουλη.

Όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα η τρανσέξουαλ είχε απασχολήσει στο παρελθόν μέχρι και τηλεοπτικές εκπομπές μιλώντας χωρίς αναστολές για τη ζωή της, ενώ είχε αποκαλύψει τα πάντα για το παρελθόν της και στον Μητροπολίτη.
Σύμφωνα με την ίδια, ο Μητροπολίτης επιδόθηκε σε έναν αγώνα για να την κατακτήσει. Ήταν σίγουρος ότι λόγω του σοβαρού και υπεράνω υποψίας προφίλ του δεν θα υποψιαζόταν κανείς τις κρυφές συναντήσεις τους.

Ακόμα και στις περιπτώσεις κατά τις οποίες καλούσε τον παράνομο δεσμό του στους ναούς όπου ιερουργούσε κανείς δεν υποψιάστηκε το παραμικρό, αν και υπάρχουν φωτογραφίες που τους απεικονίζουν αρκετά κοντά τον έναν με τον άλλο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Λυσσαξαν οι πουστρες οι ξεχαρβαλωμενες επειδη αθωωθηκε ο πατερ Αμβροσιος !
    Φατε τα λυσσακα σας συφιλιασμενοι αγριοπουστες

  2. Ονοματα και διευθυνσεις.
    Αλλιως ειναι ανυπαρκτη η ειδηση.

  3. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΡΙΣΟΥΝ ??????? ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΟΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΗΣ Ν.Τ.Π ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΛΑΟΥΣ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ !!!!!!!!!

  4. γεια σου κυρ εισαγγελέα
    με τη τζένη την ωραία

Comments are closed.