Ο καιρός την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017 – Αναλυτική πρόγνωση

Κοινοποίηση:
kairos-daidalos

Με ήλιο, τοπικές νεφώσεις, αλλά και πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα νότια, θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο, ενώ την Παρασκευή βαθμιαία πρόσκαιρες βροχές αναμένονται και στα βορειοανατολικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά αρχικά εξασθενημένοι, από την Παρασκευή δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το Σάββατο βόρειοι με την ίδια ένταση, ενώ στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με πρόσκαιρη στροφή σε δυτικών διευθύνσεων την Παρασκευή.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, γενικά αίθριος καιρός, κρύο το πρωί και η θερμοκρασία από μείον 3 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια και το θερμόμετρο από 3 έως 17 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις στα νότια και πιθανή βροχή, μεταβλητοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 3 έως 20 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με πιθανές βροχές και σταδιακή βελτίωση. Ο υδράργυρος από 8 έως 20 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα βροχής στην Κρήτη. Βοριάδες 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 14 έως 18 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με λίγα σύννεφα. Ο υδράργυρος από 5 έως 20 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια, βόρειοι άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: