Ο καθηγητής που κοιμήθηκε στο παράθυρο του ΣΚΑΙ …οn air! (βίντεο)

Κοινοποίηση:
1cbce01fc96b2a647a80b015923d8221_L

Η συζήτηση σε ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης έχει ανάψει για τα καλά, με τους έμμεσους φόρους να βρίσκονται στο επίκεντρο. Ο παρουσιαστής της εκπομπής συντονίζει τη συζήτηση και οι καλεσμένοι τοποθετούνται, εκτός από έναν ο οποίος… κοιμάται.

Το περιστατικό κατεγράφη στον τηλεοπτικό αέρα της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΙ «Σαββατοκύριακο με Δράση», όταν ο καλεσμένος της εκπομπής, καθηγητής Κώστας Βεργόπουλος, σε ζωντανή σύνδεση από τη Γαλλία, όπου βρίσκεται, δεν άντεξε και κοιμήθηκε.

Μάλιστα, σχετικά σύντομα, ο ίδιος αφυπνίζεται, αλλά και πάλι, κλείνει τα μάτια του και αποκοιμιέται για… δεύτερη φορά.

Δείτε το απόσπασμα:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αυτα τα ζωα τους αχρηστους καθηγητές του κωλου φωνάζουν τα τσοντοκαναλα να μας πουν για οικονομικα που δεν εχουν ιδεα.
    Αυτα τα γελεια τομαρια πιστευουν τα ζωα οι ελληνες και θελουν ευρο και ΕΕ.

Comments are closed.