Ο ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑΣ Π. Μαδιάς μιλάει για το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ τροχαίο στην Εθνική Οδό! – Πόσο έτρεχε η μοιραία Porsche! ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ όλο το ΦΡΙΚΤΟ τροχαίο! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
TRAGODIA ETHNIKI PORSCHE

Οι έρευνες για τους λόγους που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην εθνική οδό κοντά στη Θήβα και στοίχισε τη ζωή σε 4 ανθρώπους συνεχίζονται.

Σήμερα στο σημείο του τροχαίου που έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα, βρέθηκε ο γνωστός εμπειρογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς , ο οποίος μιλώντας στο STAR  Κεντρικής Ελλάδας, τόνισε πως ο οδηγός της Πόρσε άρχισε να χάνει τον έλεγχο του οχήματος 130 μέτρα περίπου πριν τη σύγκρουση.

Αναφερόμενος στην ταχύτητα του πολυτελούς αυτοκινήτου δηλώνει πως κυμαίνετε από 180 έως 200 χιλιόμετρα.


Ο Π. Μαδιάς στο σημείο της τραγωδίας στη Θήβα από LAMIASTARGR

aftopsia_troxaio-thiva1 aftopsia_troxaio-thiva2 aftopsia_troxaio-thiva3 aftopsia_troxaio-thiva4 aftopsia_troxaio-thiva5 aftopsia_troxaio-thiva6 aftopsia_troxaio-thiva7 aftopsia_troxaio-thiva8 aftopsia_troxaio-thiva9 aftopsia_troxaio-thiva10 aftopsia_troxaio-thiva11 aftopsia_troxaio-thiva12 aftopsia_troxaio-thiva13 aftopsia_troxaio-thiva14 aftopsia_troxaio-thiva15 aftopsia_troxaio-thiva16 aftopsia_troxaio-thiva17

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: