Ο διαχρονικός αισθησιασμός μιας Λατίνας! ΔΕΙΤΕ για ποιους λόγους η Penelope Cruz θα έχει πάντα μια θέση στο μυαλό των αντρών! (Φωτό)

Κοινοποίηση:
pe1

Τι μπορεί κανείς να πει για την Penelope. Η ιδανική αναλογία γυναικείας γοητείας, ομορφιάς, αλήτικης συμπεριφοράς και εκρηκτικού ταμπεραμέντου μεσογειακής γυναίκας!

pe2

 

Η Penelope σίγουρα είναι πολλά περισσότερα από μια ηθοποιός και σίγουρα θες να μάθεις τα πάντα για αυτή, σημειώνει το manslife.gr.

pe3

Το να μεταμορφώνεται σε κάθε ρόλο της είναι, ίσως, μία από τις ιδιότητες που την ξεχωρίζουν από τις συναδέλφους της! Μάλιστα, αλλάζει φυσιογνωμία τόσο συχνά και τόσο ριζικά που αυτό έχει μεταφερθεί και στη προσωπική της ζωή με αποτέλεσμα κανείς να μην ξέρει πια πραγματικά είναι η Penelope!

pe4

Μακριά από το κλισέ μιας ξανθιάς «σεξοβόμβας» και σε πείσμα εκείνων των γλυκανάλατων μελαχρινών που προσπαθούν να το παίξουν μοιραίες, η Penelope Cruz δίνει την εναλλακτική που θες να βλέπεις στη μεγάλη οθόνη!

pe5

Μίας γυναίκας με ιδανικές αναλογίες, τις απαραίτητες ατέλειες και πάνω από όλα μια φλόγα που είσαι σίγουρος ότι αποκλείεται να γεννιέται μόνο για χάρη των ρόλων, αλλά ότι υπάρχει μέσα σε μια γυναίκα που κουβαλάει «ατόφιο» όλο το φλογερό ταμπεραμέντο της καταγωγής της!

pe6

Για όλους αυτούς του λόγους η Penelope Cruz θα έχει πάντα μία θέση στο μυαλό των αντρών!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: