Ο… ΔΙΑΣΗΜΟΣ (ΣΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ) ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΒΑΝΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑ και η ΞΕΦΤΙΛΑ με το ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ και το ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δε μπορούσε να φανταστεί η Βάνα Μπάρμπα ότι φτάνοντας στην Πάρο για ολιγοήμερες διακοπές με τον σύντροφό της, Τάρεκ Καϊτούνι, θα ζούσε ένα τόσο ρομαντικό σκηνικό. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού YOU τους συνέλαβε να περπατάνε αγκαλιά στη Νάουσα αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και ήταν η πρώτη φορά που έβλεπαν την Βάνα Μπάρμπα μετά από πολύ καιρό τόσο ευτυχισμένη στο πλευρό του Λίβυου επιχειρηματία. Ο επιχειρηματίας, που τα τελευταία έξι χρόνια απασχολεί έντονα τον βρετανικό Τύπο, είναι γνωστός για τις επαφές του με τον Καντάφι, τις υψηλές γνωριμίες του στο ευρωπαϊκό jet set, τη στενή σχέση του με τον δεύτερο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ, τον δούκα του Γιορκ πρίγκιπα Αντριου, τα ακριβά δώρα που κάνει στις γυναίκες, αλλά και τους θυελλώδεις έρωτές του. Ο γοητευτικός Λίβυος, που κατέκτησε την καρδιά της Ελληνίδας ηθοποιού, δεν είναι απλά ένας businessman που ζει στο Λονδίνο. Το όνομά του έχει εμπλακεί κατά καιρούς σε σκάνδαλα, τα οποία εκείνος έχει διαψεύσει στο σύνολό τους, όπως και τις διάφορες κατηγορίες που τον ακολουθούν. Ο ίδιος, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της «Daily Mail» και άλλων μεγάλων βρετανικών εφημερίδων που έχουν σκαλίσει το παρελθόν του, έχει καταδικαστεί για παράνομη εισαγωγή όπλων και αδικήματα σχετικά με ναρκωτικά, έχει κατηγορηθεί για μίζες, ενώ έκανε και έναν χρόνο φυλακή στην Τυνησία με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών όταν ήταν νεότερος! Το όνομα του 53χρονου, Τάρεκ Καϊτούνι έγινε γνωστό στην Ελλάδα από τη Βάνα Μπάρμπα. Η γνωριμία του ζευγαριού, όπως ισχυρίστηκε η πρωταγωνίστρια, έγινε στη Μύκονο πριν από δέκα χρόνια και όλο αυτό το διάστημα κάνουν παρέα. image (1) image (2) image

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Τον επέλεξε γιατί της θυμίζει τον πρεζεμπορο πατέρα της. Όπως οι άντρες ψάχνουν σύζυγο που τους θυμίζει υποσυνειδητα τη μητέρα τους κι οι γυναίκες ψάχνουν να τους θυμίζει τον πατέρα τους. Ευκαιρία να ξαναμπεί ο Μπάρμπας σε σοβαρές μπίζνες του jet set κι όχι στις γυφτομπιζνες των αλβανοπιθηκων.

  2. ΚΑΠΩΣ ΣΑΝ ΤΟ…PRETTY WOMAN ΔΗΛ. ΜΕ ΠΙΟ
    “ΩΡΙΜΟΥΣ” ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!! ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΒΙΖΙΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Σ’ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΑ!!! ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ!!

    1. χαχαχα!! Σωστός φίλε! Η βάνα όμως πάντοτε ήταν λίγο έτσι, τι να κάνουμε. Εύχομαι πράγματι να βρήκε την ευτυχία της. Κι αυτός ο τυπάκος επίσης. Ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή.

Comments are closed.