“Ο γιος μου πέθανε σαν μάρτυρας για την ελευθερία”. λέει ο πατέρας του δημοσιογράφου που αποκεφαλίστηκε από τους τζιχαντσιστές

Κοινοποίηση:
foley

«Όλο αυτό δεν έχει κανένα νόημα»: συντετριμμένος, ο πατέρας του Αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ δήλωσε… σήμερα ότι ο γιος του πέθανε «ως μάρτυρας για την ελευθερία» και δεν του άξιζε να «σφαγιασθεί» με αυτόν τον τρόπο.

Σε δηλώσεις που έκαναν μπροστά από το σπίτι της οικογένειας το Ρότσεστερ του Νιου Χαμσάιρ, οι γονείς του Τζέιμς Φόλεϊ, τον οποίο αποκεφάλισαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, απέτισαν φόρο τιμής στο γιο τους, που παρέμεινε «θαρραλέος έως το τέλος».

«Όλο αυτό δεν έχει κανένα νόημα» είπε ο πατέρας του Τζον.

«Ο τρόπος με τον οποίο πέθανε είναι απεχθής. Αυτό μαρτυρά το θάρρος του. Εμείς πιστεύουμε ότι πέθανε ως μάρτυρας, ως μάρτυρας για την ελευθερία».

«Αυτό ήταν το πάθος του. Δεν ήταν τρελός. Ενεργούσε βάση αυτού που πίστευε ότι ήταν το καθήκον του» προσέθεσε ο ίδιος σχετικά με τον μεγαλύτερο από τους 4 γιους του, που είχε πέσει θύμα απαγωγής για πρώτη φορά στη Λιβύη το 2011, κατόπιν στα τέλη του 2012 στη Συρία.

Και με τη φωνή του να σπάει από τους λυγμούς, ο Τζον Φόλεϊ προσέθεσε ότι οι τελευταίες λέξεις του γιου του ήταν: «θα ήθελα να είχα περισσότερο χρόνο για να δω την οικογένειά μου».

«Γνωρίζουμε ότι ο Τζίμι είναι ελεύθερος και τώρα βρίσκεται στα χέρια του Θεού» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ από τον αποκεφαλισμό του Αμερικανού δημοσιογράφου από τους τζιχαντιστές – Συγκλονίζει το μήνυμα της μητέρας του (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ βίντεο & φώτο)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: