Ο Αγγλούπας στο σκαμνί για κακούργημα, η Όλγα Φαρμάκη στο Survivor

Κοινοποίηση:
sse_9

Μς απόντες ουσιώδεις μάρτυρες άρχισε η δίκη του επιχειρηματία Αλέξανδρου Αγγλούπα, ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε τη Γωγώ Φαρμάκη το 2011. Ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου εξέφρασε τον προβληματισμό του για την απουσία των μαρτύρων σε μια σημαντική κακουργηματική υπόθεση.

Η Γωγώ Φαρμάκη είχε κατηγορήσει τον Αγγλούπα, οποίος διατηρούσε ερωτική σχέση με την αδελφή της Όλγα Φαρμάκη, ότι την πυροβόλησε επειδή αρνήθηκε να του δώσει το σκυλί της. Το τότε ζευγάρι είχε υποστηρίξει, όμως, ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε όταν το έβγαλε από την τσέπη του.

Η Όλγα Φαρμάκη ήταν παρούσα στο περιστατικό, αλλά απούσα από το δικαστήριο, καθώς βρίσκεται στον Άγιο Δομήνικο συμμετέχοντας στο Survivor. Στο ερώτημα του πρέδρου «γιατί απουσιάζει;» ο δικηγόρος της απάντησε ότι «λείπει στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους».

Παρά την απουσία των μαρτύρων, το δικαστήριο ξεκίνησε την εκδίκαση της υπόθεσης. Τον Νοέμβριο του 2011, σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο ακούστηκε πυροβολισμός και μία σφαίρα καρφώθηκε στην κοιλιά της Γωγώς Φαρμάκη, η οποία πέρασε μεγάλο διάστημα στην εντατική και σε χειρουργεία για να επανέλθει.

Δράστης, σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από τις έρευνες ήταν ο επιχειρηματίας, τότε σύντροφος της αδελφής της Γωγώς Φαρμάκη, Όλγας. Οι καταθέσεις σχετικά με τα πραγματικά περιστατικά που συνέβησαν εκείνο το βράδυ άλλαξαν κατά τη διάρκεια των ετών που ακολούθησαν. Το πρώτο διάστημα η Γωγώ Φαρμάκη, που σήμερα ζει στην Αμερική ισχυριζόταν ότι την πυροβόλησε με πρόθεση. Σήμερα θύτης και θύμα φέρονται να διατηρούν φιλική σχέση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: