“Ο ένας ετοιμάζεται για Ειδικό Δικαστήριο και ο άλλος για Κακουργιοδικείο”. Το ΚΑΜΜΕΝΟΣ GATE τους ρίχνει

Κοινοποίηση:
kammenos

“…Κανονικά τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα φαίνεται να είναι ελεγχόμενα. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ αγκαλιά με το Ειδικό δικαστήριο και ο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ για Κακουργοδικείο. Ποιός υπέγραψε την «δήθεν» διακρατική συμφωνία με τον Παπαδόπουλο; Ο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ! Έχει έγγραφη –από τον ΚΑΜΜΕΝΟ – εξουσιοδότηση; Όχι !

Στις 13 Ιουνίου 17:10 βγήκε ο Κυριακίδης ( με τα δύο σχέδια Διακρατικής Σύμβασης) από το γραφείο του ΚΑΜΜΕΝΟΥ και μετά πήγε με το C-27 στην Θεσσαλονίκη για να τα υπογράψει με τον Παπαδόπουλο. Δηλαδή δεν υπάρχει έγγραφο αποδεικτικό στοιχείο ότι εδόθη εντολή – και με τι όρους- για υπογραφή αυτής της «σύμβασης». Καμμία σύμβαση που υπογράφεται από τον Δ/ΓΔΑΕΕ δεν υπογράφεται αν δεν υπάρχει έγγραφη διαταγή του ΥΕΘΑ, η οποία περιγράφει και τους όρους για την υπογραφή. Επιπλέον διακρατική σύμβαση χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ΥΠΕΞ έχει ξανασυμβεί ποτέ; Η ασχετοσύνη σε συνδυασμό με την πολιτική και την λαμογιά φαίνεται να είναι εκρηκτικός συνδυασμός.

ΣΗΜ: Υποθέτω δεν θα εμφανιστεί ξαφνικά έγγραφη διαταγή γιατί στο πρωτόκολλο οι διορθώσεις φαίνονται και ιδιαίτερα αν υπάρχει ήδη αντίγραφό του χωρίς τέτοια καταχώρηση!”.

Από σχόλιο μάλλον αρκετά ενημερωμένου αναγνώστη που φαίνεται να ξέρει πολλά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: