Ούτε τους κανονισμούς του κόμματος του δεν ξέρει ο Σαμαράς! Διαβάστε τι έγινε με την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
anna

Eχθές ο Αντώνης Σαμαράς , μιλώντας στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής θέλησε να ορίσει γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να το επιτρέπει ο κανονισμός του κόμματος ο οποίος ορίζει ότι για να μπορέσει ένας βουλευτής να εκλεγεί στη θέση του γραμματέα της ΚΟ θα πρέπει να έχει συμπληρώσει τουλάχιστον 6 χρόνια θητείας.

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπουλου όμως εκλέχτηκε τον Μάιο του 2012 όποτε έχει μόλις 2,5 χρόνια θητεία.

Συγκεκριμένα στην παράγραφο 1 του άρθρου 4 του κανονισμού λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ αναφέρεται:

Γενικός Γραμματέας της K.O. εκλέγεται Βουλευτής που έχει διατελέσει μέλος του Κοινοβουλίου επί έξι τουλάχιστον έτη. H εκλογή γίνεται για όλη την βουλευτική περίοδο στην πρώτη συνεδρίαση της K.O. μετά τις εκλογές.

kanonismos1422599861

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Να την πάρει μαζί του και να τη βάλει Γραμματέα στο νέο κόμμα που
    θα φτιάξει και αυτός να παίζει σαν τον γαπ τον Λεβέντη και τον Γκλέτσο.

Comments are closed.