ΟΡΓΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ για τη δήλωση του πρωθυπουργού: «Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την τρομοκρατία»

Κοινοποίηση:
valls_532_355

Θλιψη , πένθος αλλά και οργή…. Μια φράση του Γάλλου πρωθυπουργού, Μανουέλ Βαλς ήταν αρκετή για ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών στην Γαλλία λίγες ώρες μετά το μακελειό στη Νίκαια με τουλάχιστον 84 νεκρούς. Στην δήλωση που έκανε ο Μανουέλ Βάλς μετά την έκτακτη συνεδρίαση υπό τον Ολάντ είπε:

“Η Γαλλία δεν θα υποκύψει στην τρομοκρατική απειλή. Αλλάξαμε εποχή και η Γαλλία θα πρέπει να ζήσει με την τρομοκρατία και οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι, να είμαστε αλληλέγγυοι, να επιδείξουμε συλλογικά ψυχραιμία”, δήλωσε ο Μανουέλ Βαλς. “Η Γαλλία είναι μια μεγάλη χώρα και μια μεγάλη δημοκρατία που δεν θα επιτρέψει να αποσταθεροποιηθεί”, επέμεινε.

“Θέλησαν να πλήξουν την ενότητα του γαλλικού έθνους συνεπώς η μόνη αντάξια, υπεύθυνη απάντηση της Γαλλίας θα είναι ότι θα παραμείνει πιστή στο πνεύμα της 14ης Ιουλίου: δηλαδή μια Γαλλία ενωμένη και συσπειρωμένη γύρω από τις αξίες της. Θα είμαστε ενωμένοι, είναι η μόνη απαίτηση που έχει σήμερα αξία”, τόνισε ακόμη, σύμφωνα με άρθρο.

Φράσεις όπως: «Δεν ντρέπεσαι;», «Να ζήσεις εσύ με την τρομοκρατία», «Δεν θέλουμε να ζούμε μαζί σας», «Ευχαριστουμε κ. Βάλς», κ.α. συνόδευαν τα οργισμένα tweet των Γάλλων.

 

logos_stxmn_box_blueStoiximan.gr: Ζωντανή εικόνα από τα κορυφαία πρωταθλήματα μέσω Live Streaming.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: