ΟΛΑ ΟΣΑ μας ΚΡΥΒΟΥΝ οι ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ! ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ “ΦΩΤΙΑ”! “Τζέφρι Πάιατ, ο Διοικητής της Ελλάδας και πρέσβης των ΗΠΑ , ανίκανος να απελευθερώσει τους Έλληνες στρατιωτικούς”

Κοινοποίηση:
unnamed

Δεν γίνεται τίποτα στην Ελλάδα , εάν δεν δώσει άδεια ο Διοικητής της  Τζέφρι Πάιατ. Ούτε φρεγάτες , ούτε αναβάθμιση F-16 , ούτε λύση στο Σκοπιανό (;). Εκεί μπορεί .
Βέβαια ούτε λόγο για δωρεάν μαχητικών αεροσκαφών F-35 από το Αμέρικα  ( με δύο ¨καθαρίζαμε ) ¨ . Η ψωροκώσταινα  πρέπει να πληρώνει .

Η πρόσφατη επαναλαμβανόμενη άποψή του ¨φοβάμαι θερμό επεισόδιο Ελλάδας –Τουρκίας ¨ , και η κλιμάκωση της προκλητικότητας της Τουρκίας παράλληλα , έχει σκοπό να υποτάξει την Ελλάδα και να κινηθεί η αγορά εξοπλιστικών και από τα δύο κράτη .

Όπερ  και εγένετο , το ΚΥΣΕΑ έπεσε στην παγίδα « της Τουρκικής Προκλητικότητας».

Τα λεφτά είναι πολλά σε αυτές τις μπίζνες !

Ποτέ άλλοτε πρέσβης άλλης χώρας δεν έχει κάνει τόσες δηλώσεις στα ΜΜΕ , περισσότερες και μακράν βαρυσήμαντες και  από τον Πρωθυπουργό και από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας . Έχετε δει κάποια εμφάνιση στα ΜΜΕ του νέου  Πρέσβη  της  Ρωσίας  στην   Ελλάδα;

Επισκέπτεται υπουργεία  – ο διοικητής της Ελλάδας – επιθεωρεί ελληνικά στρατεύματα , επισκέπτεται το Άγιο Όρος , ομιλεί δημόσια όποτε θέλει με τους δημοσιογράφους να τσακώνονται ποιος θα τον πλησιάσει πρώτος, τοποθετείται ως υπουργός εξωτερικών , ως πρωθυπουργός , ως ο  Απόλυτος άρχοντας στην Ελλάδα .

Εμείς τι κερδίζουμε άραγε ; Δώσαμε 6 συν 2 , οκτώ βάσεις στην Αμερική, την Κρήτη ως Αμερικανικό αεροπλανοφόρο  , λιμάνια και αεροδρόμια σαν αντάλλαγμα , και πολλά άλλα

Η Αμερική τι μας έδωσε ; μήπως προστασία από την επιθετικότητα της Τουρκίας που η ίδια η Αμερική ¨ευλογεί ¨ , μήπως δωρεάν οπλικά συστήματα ; μήπως δωρεάν αεροσκάφη ; υποβρύχια ; μήπως έλυσε το Κυπριακό ;

Τι ; Ας μας πει ο Υπουργός Αμύνης και ο κάθε προκάτοχός του.

Καιρός κύριε Τζέφρι Πάιατ να δείξετε εμπράκτως  ότι αγαπάτε το προτεκτοράτο το σας , ότι έχετε την δύναμη που υπαινίσσεστε ως υπερδύναμη  .

Ελευθερώστε τους δύο Έλληνες Στρατιωτικούς  ΑΜΕΣΑ , με μια απλή κίνηση , πετάξτε την Τουρκία από το ΝΑΤΟ ή αναγνωρίσετε το δίκαιο της θαλάσσης .

Όσο δεν το κάνετε , «δυναμώνετε» την Τουρκία που αποθρασύνεται περισσότερο  , και πέφτει στην αγκαλιά της Ρωσίας . Γιατί άραγε;

Εμείς απλά θα επαναλάβουμε , εάν δεν ελευθερωθούν  ,η 21η Ιουνίου 2018  θα είναι μια μαύρη ημέρα για την Τουρκία , γεγονός , που θα χαλάσει πολλές μπίζνες αξίας πολλών δις ευρώ ή δολαρίων εάν προτιμάτε .

Οψόμεθα !

Από Divan Otel Antakya Hatay , 40 χιλ από Αλεξανδρέττα

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (impact force)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: