Οι νέες μαύρες λίστες του “Σίντλερ” της Ε.Ε-Δείτε τους Ρώσους κρατικούς λειτουργούς & βουλευτές που στοχοποιούνται

Κοινοποίηση:
listes-1

Το Ευρωπαικό Συμβούλιο  δημοσίευσε στο επίσημο φύλλο της Ε.Ε. (25/07) τα νέα πρόσωπα  στις μαύρες λίστες του Σίντλερ της Ευρώπης. Με τις νέες μακαρθικές λίστες ,   στοχοποιούνται όλοι οι υψηλοί αξιωματούχοι της Εθνικής Ασφάλειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας αλλά και βουλευτές ή πολιτικοί ηγέτες της Νέας Ρωσίας που αγωνίζεται σε έναν ασύμμετρο πόλεμο για την επιβίωσή της.

Όλα τα δυτικά μέσα σήμερα πανηγυρίζουν ότι μυστικοί πράκτορες της Ρωσίας εντάχθηκαν στην ήδη υπάρχουσα λίστα των ρώσων που υφίστανται κυρώσεις λόγω της ουκρανικής κρίσης. Με τον όρο μυστικοί πράκτορες ή πράκτορες πληροφοριών επιχειρούν να καλύψουν το γεγονός ότι ουσιαστικά ζητούν από τη Ρωσία την παράδοση των κλειδιών της Εθνικής της Ασφάλειας και κυριαρχίας. Οι κρατικοί λειτουργοί και βουλευτές που στοχοποιούνται είναι:

Alexander Bortnikov Προιστάμενος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας
Mikhail Fradkov: Μόνιμο μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας και Προιστάμενος των Μυστικών Υπηρεσιών (εξωτερικό) της Ρωσικής Ομοσπονδίας
Nikolai Patrushev: Μόνιμο μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας
Rashid Nurgaliev: Μόνιμο μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας και βουλευτής
Boris Gryzlov: Μόνιμο μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας
Ramzan Kadyrov: Πρόεδρος της Καυκασιανής Δημοκρατίας της Τσετσενίας
Sergei Beseda: Διοικητής της 5ης Δ/σης της Ομοσπονδιακής Ασφάλειας
Mikhail Degtyarev βουλευτής της Κάτω Δούμας
Alexander Tkachev, Κυβερνήτης του Krasnodar
Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται και οι “παράνομες οργανώσεις της Νέας Ρωσίας” δηλαδή οι Λαικές Δημοκρατίες Donetsk και Lugansk που έχουν συσταθεί πολιτικά και αυτοδιοικητικά μέσα από εκλογές και δημοψηφίσματα την ώρα που η κυβέρνηση του Κιέβου είναι το αποτέλεσμα πραξικοπήματος.Ο ρωσικός πληθυσμός της αν.Ουκρανίας με διεξαγωγή δημοψηφίσματος δεν είχε αναγνωρίσει την χούντα του Κιέβου που αφού εδραιώθηκε δια των προσωρινών κυβερνήσεων, πραγματοποίησε τυπικά και εκλογές χωρίς τη συμμετοχή των ρωσόφωνων σε όλην την Ουκρανία.

Ο Ποροσένκο είχε ήδη ανακοινώσει την απόφασή του να εισηγηθεί την κατάταξη των ρωσικών δημοκρατιών στις λίστες των διεθνών τρομοκρατικών οργανώσεων. Ως πρώτο βήμα, πολιτικοί παράγοντες της Νέας Ρωσίας ρίχνονται στην ευρωπαική πυρά :

Pavel Gubarev μαζί
Η γυναίκα του Yekaterina Gubareva
Fyodor Berezin
Valery Kaurov
Sergei Zdrylyuk
Alexander Antyufeyev.
Όλες οι δαιμονοποιήσεις κρατικών λειτουργών, κοινοβουλευτικών και πολιτικών ανδρών και γυναικών Ρωσίας και Νέας Ρωσίας, πραγματοποιούνται με το σκεπτικό της συνυπευθυνότητας για την αστάθεια στην ανατολική Ουκρανία. Οι νεοναζιστές μαιντάν με όλες τις παραστρατιωτικές τους οργανώσεις δεν δημιούργησαν καμία αστάθεια στη χώρα. Τα πραξικοπήματα όταν γίνονται με την έγκριση Ευρώπης και Αμερικής είναι λαοφιλείς επαναστάσεις.

photoshop

PHOTOSHOP
Το κιεβικό ukranian news συγχαίρει τον Πρόεδρο Ομπάμα ότι υπήρξε συνεπής με τη δήλωσή του από αρχές Ιουνίου, ότι η επιβολή κυρώσεων κατά της Ρωσίας θα συμπεριλάβει και ρώσους πολίτες.

Mετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων το Υπ.Εξ. της Ρωσίας υπογράμμισε με νόημα ότι αυτές οι αποφάσεις θα γίνουν με ενθουσιασμό αποδεκτές από τα διεθνή τρομοκρατικά δίκτυα. Αυτό που δεν κατάφερε για δεκαετίες η Διεθνή πολιτική σκηνή το κατάφεραν οι Βρυξέλλες.

Δ.Πορφύρης-Π .Σταφυλά

Πηγές: ria novosti telegraph, reuters, europe1 ,top rbc ru, le parisien, la libre κ. ά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: