Οι εξωγηινοι θα επιτεθούν στη Γη το Δεκέμβριο και θα επιτεθούν από την…

Κοινοποίηση:
δεσ-670x400

Οι υποστηρικτές της θεωρίας για τα ιπτάμενα άγνωστα αντικείμενα πάντα συζητούν για τη δυνατότητα μιας εξωγήινης εισβολής.

Μετά την τελευταία απειλή που έδωσαν οι ειδικοί ουφολόγοι ανά τον κόσμο δεν ξέραμε πως πρέπει να την αντιμετωπίσουμε αν έπρεπε να γελάσουμε να κλάψουμε ή αν ήρθε η ώρα να προετοιμαστούμε!

Σύμφωνα Λοιπόν με την ομάδα των ουφολογων οι οποίοι έχουν εντοπίσει Μεγάλο αριθμό ουράνιων σωμάτων που πλησιάζουν τον πλανήτη μας οι εξωγήινοι που θα προσγειωθούν στη γη θα επιτεθούν το Δεκέμβριο του 2017

Ακόμα σημειώνουν ότι ένα μέρος αυτών των αντικειμένων το οποίο έχει ταξινομηθεί ως εξωγήινος στόλος άλλαξε τροχια, η δικαιολογία είναι ότι αυτό θεωρείται ως μία στρατηγική για να εξαπατήσουν τους παρατηρητές επειδή τα υπόλοιπα αντικείμενα του στόλου συνεχίζουν να πλησιάζουν τη γη!

Η ομάδα που πιστεύει στην εξωγήινη απειλή και επίθεση έχει ήδη παρατηρήσει το μέγεθος των αντικειμένων με εμβαδόν του μεγαλύτερου από αυτά τα αντικείμενα που πλησιαζουν τη γη να έχει μετρηθεί ότι είναι έως Και 4.000 τετραγωνικα μετρα , τα υπόλοιπα πλοία έχουν Επίσης μεγάλες διαστάσεις!!

Πολλοί από τους ουφολογους υποθέτουν ότι οι εξωγήινοι σχεδιάζουν να αποβιβαστούν και να αρχίσουν την επίθεσή τους στη Ρωσία.

Οι ουφολογοι στηριζουν αυτή τη θεωρία βασιζόμενοι στο γεγονός ότι οι πρώτοι εξωγήινοι που επισκέφθηκαν τη Γη προσγειώθηκαν στην περιοχή της γιακουτία της Ρωσίας και ο τόπος για αυτούς είναι γνωστός!!!!

Πηγή: katohika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: