Οι άνθρωποι που αηδιάζουν όταν έρχονται σε επαφή με άλλα άτομα! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Λογ.

Όλοι έχουμε φίλους που προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποφύγουν τις αγκαλιές και τα φιλιά. Μάλιστα, μπορεί να είστε και εσείς αυτός ο άνθρωπος. Οι άλλοι αντιλαμβάνονται ως παράξενη αυτή την συμπεριφορά, γιατί δεν ξέρουν τι περνάει ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει να τον αγγίζουν.

Δεν παρακάτω 9 πράγματα που δεν αντέχουν με τίποτα οι άνθρωποι που δεν τους αρέσει η σωματική επαφή.

 

1.Τα παιδιά των άλλων

Τα παιδιά είναι η χαρά της ζωής αρκεί να τα βλέπουμε από μακριά. Αγαπάμε τα παιδιά των άλλων, αλλά δεν θεωρούμε απαραίτητο να τα αγκαλιάζουμε για να τους δείξουμε την αγάπη μας. Θα αγκαλιάζουμε μόνο τα δικά μας παιδιά.

2. Καλοκαίρι

Το καλοκαίρι έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα: τα ιδρωμένα σώματα των άλλων γύρω μας. Το να φοράς καλοκαιρινά ρούχα και να μην σε αγγίξει κάποιος άγνωστος είναι σχεδόν αδύνατον.

3. Αγκαλιές χωρίς λόγο

Είναι δύσκολο να καταλάβουμε, γιατί πρέπει να αγκαλιάζουμε κάποιον κάθε φορά που τον βλέπουμε χωρίς λόγο και αιτία.

4. Αγκαλιές με λόγο

Είναι περίεργο όταν κάποιος σχεδόν άγνωστος πάει να μας αγκαλιάσει. Η αντίδρασή μας τις περισσότερες φορές είναι ψυχρή και αυτό προκαλεί περισσότερη αμηχανία.

5. Μασάζ

Για κάποιους η ιδέα του να τους κάνει κάποιος μασάζ σε όλο το σώμα τους είναι απολαυστική, ενώ για κάποιους άλλους σκέτος εφιάλτης.

6. Πισίνες

Οι πισίνες είναι σαν σούπες με ανθρώπους. Μα πραγματικά πως γίνεται να αρέσει σε κάποιον να κάνει μπάνιο στο ίδιο νερό που έχει ακουμπήσει τα σώματα άλλων ανθρώπων;

7. Νέες σχέσεις

Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να συνηθίσουμε τις καινούργιες σχέσεις στην ζωή μας. Μπορεί να μας παίρνει λίγο χρόνο, αλλά μόλις συνηθίσουμε είμαστε πολύ τρυφεροί και περιποιητικοί.

8. Παλιοί φίλοι

Όταν μας μιλάτε προσπαθήστε να μην μας ακουμπάτε και να περιορίσετε τα φιλικά αγγίγματα στους ώμους.

9. Το κυριότερο πράγμα

Αν σας αγκαλιάζουμε συχνά σημαίνει ότι είστε πολύ σημαντικοί για εμάς και σας θέλουμε στην ζωή μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: