Οικογενειακή τραγωδία-Πέρασε τον γιο του για κλέφτη και τον σκότωσε

Κοινοποίηση:
astynomia_1

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Κρήτη, όταν ένας 85χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε χωριό κοντά στην Παλαιοχώρα Χανίων, όταν ο 55χρονος, πατέρας δύο παιδιών, πήγε μαζί με τη σύζυγό του στο χωριό των Αγιών Θεοδώρων, να επισκεφτεί τον πατέρα του.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, ο άνδρας είχε να επισκεφτεί δύο μέρες τον πατέρα του και όταν πήγε απροειδοποίητα στο σπίτι του, χτύπησε την πόρτα και αφού είδε πως δεν απαντούσε, πήγε να μπει στο σπίτι από το παράθυρο.

Σε εκείνη τη χρονική στιγμή, ο 85χρονος πατέρας του τον πυροβόλησε θανάσιμα, θεωρώντας προφανώς ότι πρόκειται για κλέφτη.

Μόλις είδε όμως ότι πρόκειται για τον γιο του, κλείστηκε στο σπίτι μαζί με τη σορό και δεν επέτρεπε ούτε στους αστυνομικούς ούτε στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ να μπουν μέσα, πυροβολώντας επί ώρες.

Στο σημείο κλήθηκε ομάδα ειδικών διαπραγματευτών και το Τμήμα Ειδικών Αποστολών της ΕΛ.ΑΣ., καθώς και η ηγεσία της Αστυνομίας Χανίων και της περιφέρειας Κρήτης.

Τελικά στις 2:30 τα ξημερώματα η Αστυνομία πραγματοποίησε επέμβαση, κάνοντας έφοδο στο σπίτι και συνέλαβε τον πατέρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η σορός του γιου του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: