Οδοκαθαριστής άνοιξε τα χέρια του και έσωσε παιδί που έπεσε από τον 7ο όροφο!

Κοινοποίηση:
odokatharistis-paidi

Στο Δορύλαιον (Εσκίσεχίρ) της Τουρκίας την ώρα που η 7χρονη Ετζρίν Εσίν έπεφτε από το παράθυρο του 7ου ορόφου, ο 41 ετών εργάτης Σουκρού Ντενίζ που εκείνη την ώρα καθάριζε το πλακόστρωτο, άνοιξε τα χέρια του και προσπάθησε να την κρατήσει.

Ο Ετζρίν πέφτοντας πάνω στον εργάτη καθαριότητας, σώθηκε την τελευταία στιγμή από την συντριβή και μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη βραδινές ώρες σε διαμέρισμα του μπλοκ Σαχίν επί της λεωφόρου Τζουμχουριέτ στην συνοικία Γκιοκμεϊντάν. Η Ετζρίν Εσίν της οποίας οι γονείς είναι βιομηχανικοί εργάτες και μένει με την θεία της που έχει διανοητικά προβλήματα και προβλήματα όρασης, έπεσε από το παράθυρο του 7ου ορόφου. Εκείνη την στιγμή ο Σουκρού Ντενίζ-εργάτης καθαριότητας στον δήμο του Οντούνπαζαρί, την πρόσεξε και προσπάθησε να την πιάσει. Η Ετζρίν έπεσε πάνω του και μαζί κατρακύλησαν κάτω. Στο περιστατικό ο εργάτης δεν τραυματίστηκε, ενώ το κορίτσι βαριά τραυματισμένο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Εσκισεχίρ. Σύμφωνα με τα tourkikanea η θεραπεία της συνεχίζεται, ενώ εξακολουθεί να υπάρχει κίνδυνος για την ζωή της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: