ΟΑΕΔ: Από τη Δευτέρα οι αιτήσεις για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Κοινοποίηση:
Untitled-1-9-599x330

Από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου θα έχουν την δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι να προχωρήσουν στην υποβολή αιτήσεων για εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών-νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), έως και την Παρασκευή 23 Ιουνίου.

Οι γονείς και οι κηδεμόνες των βρεφών-νηπίων, προκειμένου να υποβάλουν την αίτησή τους, θα πρέπει να απευθύνονται στους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς τις εργάσιμες ημέρες από τις 9 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων θα δημιουργηθούν προσωρινοί Πίνακες Αξιολόγησης και Επιλογής για βρέφη από 8 μηνών έως και 17 μηνών, από 18 μηνών έως και 30 μηνών και από 31 μηνών έως την προσχολική ηλικία (προνήπια)

Μέσα σε διάστημα πέντε (5) εργάσιμων ημερών οι δικαιούχοι, δύνανται να υποβάλουν ενστάσεις στους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς, ενώ οι τελικοί πίνακες επιλογής θα αναρτηθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.

Περισσότερες πληροφορίες και έντυπα της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), όπου μπορούν να δουν και ποιους βρεφονηπιακούς σταθμούς αφορά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: