Ξύνει «παλιές πληγές» και επαναφέρει την περίοδο του «Ψυχρού Πολέμου» ο νέος αρχιστράτηγος των ΗΠΑ – Διαβάστε τι δήλωσε για…την Ρωσία!

Κοινοποίηση:
ntanford

Οι δηλώσεις του αρχιστράτηγου των ΗΠΑ που επαναφέρει κλίμα «Ψυχρού πολέμου. Προσπαθεί να…το «μαζέψει» ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Τζον Κέρι, που εξέφρασε τη διαφωνία του με την άποψη του στρατηγού των Πεζοναυτών Τζόζεφ Ντάνφορντ ότι η Ρωσία αποτελεί την πιο σοβαρή απειλή για τις ΗΠΑ ανέφερε εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ σήμερα.

Ο εκπρόσωπος του αμερικανικού ΥΠΕΞ ανέφερε ότι οι Αμερικανοί αξιωματούχοι εκφράζουν «πολύ ειλικρινά» τις διαφωνίες τους για αρκετά ζητήματα, όπως οι ενέργειες της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ο στρατηγός Ντάνφορντ, ο οποίος αναμένεται να γίνει ο νέος αρχηγός του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας των ΗΠΑ, είπε χθες ότι η Ρωσία είναι «ένα έθνος που θέτει μια υπαρξιακή απειλή» για τη χώρα και ότι η συμπεριφορά της «δεν προκαλεί τίποτε λιγότερο από συναγερμό».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: