Ξόδεψε 50.000 δολάρια σε πλαστικές για να μοιάσει στην Μελάνια Τραμπ!

Κοινοποίηση:
44e982f200000578-4937920-image-a-6_1506848818845

Η Κλαούντια Σιέρα, επέζησε από τη μάχη με τον καρκίνο, και από χρόνια κακοποίησης για την εμφάνισή της και, όπως αναφέρει η Daily Mail, αποφάσισε να βάλει τέλος σε ατάκες όπως: «δείχνεις πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία σου», που την έκαναν να αισθάνεται άσχημα και να ξοδέψει 50.000 δολάρια για να μοιάσει στην Μελάνια Τραμπ.

Η Κλαούντια είναι 47 χρονών, από το Χιούστον και η ίδια αισθάνεται «ξαναγεννημένη» έπειτα από πάρα πολλές επεμβάσεις που υπέστη για να μοιάζει στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και νιώθει ότι επιτέλους άφησε πίσω τα χρόνια της λεκτικής κακοποίησης για το μέγεθος της μύτης της, τα μαλλιά της και το σκούρο δέρμα της.

Η Κλαούντια Σιέρα, μητέρα δύο παιδιών, ζήτησε τη βοήθεια του Δρ. Φράνκλιν Ρόουζ, ο οποίος ανέλαβε να πραγματοποιήσει την χειρουργική επέμβαση ύψους 50.000 δολαρίων, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης του μαστού, της κοιλιοπλαστικής, της λιποαναρρόφησης, της ανόρθωσης γλουτών και βλεφάρων, προκειμένου να καταφέρει να μοιάσει στο είδωλό της.

Έχοντας την Μελάνια ως πρότυπο, η Κλαούντια πίστευε πως με αυτή την ολοκληρωτική αλλαγή θα ανακτούσε την χαμένη της αυτοπεποίθηση, την οποία είχε χάσει χρόνια λόγω των σχολίων για την εμφάνισή της. Παρά το γεγονός ότι η ομοιότητα των δύο γυναικών αμφισβητείται, η Κλαούντια νιώθει πως αυτή η αλλαγή της άλλαξε την ζωή και τώρα νιώθει σαν Πρώτη Κυρία, δηλαδή δυναμική, όμορφη και λαμπερή.

«Νιώθω σαν φοίνικας που αναγεννήθηκε», λέει η Κλαούντια η οποία αποφάσισε να κάνει αυτή την αλλαγή όταν είχε βγει ραντεβού με κάποιον, ο οποίος της είπε ότι έμοιαζε πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: