ΞΥΛΟ-ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ στην κυρία Μπουτάρη στη Σαλονίκη: Τον πήγανε γαμ@ιωντας, τον κοπάναγαν και τον έφτυναν. Με τον Πόντο δεν παίζει κανένας ανθέλληνας. ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
MPOUTARIS-


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Μία παράσταση του ”Πυρρίχιου” ήταν,αφιερωμένη στον Μπουτάρη για όσες ανωμαλίες και μαλακίες έχει ξεστομίσει για αυτόν τον λαό,την Πατρίδα του και την Θρησκεία του…..

  2. O Παττακος,που ηταν ενας ¨παλιανθρωπος που ειχε καταλυσει τη δημοκρατια και ειχε βαλει τη χωρα στο γυψο και καταπιεζε τους Ελληνες”,κυκλοφορουσε μονος του στο δρομο χωρις φρουρους και σωματοφυλακες και ΠΟΤΕ δε βρεθηκε ΕΝΑΣ εστω να του πει αει στο διαολο.Ουτε κι απο τους τοσους “αντιστασιακους” που ξεπηδησαν μετα τον Ιουλιο του 1974 και που ολοι ισχυριζονται οτι βασανιστηκαν απο την ΕΣΑ.ΚΑΝΕΝΑΣ δεν βρεθηκε εστω να φτυσει τον αφυλακτο Παττακο;!Αρα ο λαος τον αγαπουσε κι οι “αντιστασιακοι” απλα δεν υπηρχαν.Ενω τωρα με τη “δημοκρατια”,αμα δεν εχει ο καθε πολιτικαντης απο 17 διμοιριες ΜΑΤ να τον φυλανε,δεν παει ουτε στο ψιλικατζιδικο της γειτονιας του χωρις να φοβαται οτι θα τον κανουν Αμπελαλε στο ξυλο.

  3. Επιτέλους !!! Να ξυπνήσουμε και να διώξουμε τους προδότες !!!

  4. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΤΟΜΑΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

  5. Επρεπε να του ανοιξουν το κεφαλι να παει για ραμματα το βρωμιαρικο σιχαμα!!!!!!!

  6. Επρεπε να του ανοιξουν το κεφαλι να παει για ραμματα το βρωμιαρικο σιχαμα!!!!!!!

  7. Εύγε , ένα ρίγος από συγκίνηση με έπιασε βλέποντας πως ξεφτιλίζουν τους προδότες οι γνήσιοι Πόντιοι πατριώτες και πάλι ΕΥΓΕ !

  8. ρε ο παπους που θελει κι να λεγετε δημαρχος !!!

  9. Τέλεια τέλεια τώρα αρχίζουν τα ωραία μπράβο μπράβο έπρεπε να του σπάσετε τα πόδια και τα χέρια .

  10. Πουλημένους ανθέλληνες και τουρκολαγνος ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ τον ανέδειξαν οι Θεσσαλονικιοί ΣΤΟ αξίωμα του δημάρχου! Τι να πει κανεις! ΑΠΛΑ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ! ΩΡΑ ΗΜΑΣ ΕΓΕΡΘΗΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

  11. Καλά του έκαναν.Είναι ο πιό αλήτης και ξεφτύλας Δήμαρχος.Αξιζει μόνο στους λαθρομετανάστες, στους πρεζάκηδες και στους πούστηδες.

  12. ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ χαχαχαχαχαχαχαχχααχαχα ετσι τρεξτε ανθελληνες

  13. Μπραβο ρε συναγωνιστές πατριωτες…πηρα τετοια ικανοποίηση που τον βραδυ μετα απο καιρο θα κοιμηθώ σαν πουλακι!!!!
    Στέφανε κανε τωρα εκπομπή σχολίασε το γεγονός και ξεσήκωσε τον κοσμο να επαναστατήσει!!!

  14. Και ενα χέρι ξύλο στο σιχαμερό παχύδερμο φίλη και στο έκτρωμα Ρεπούση μαζι με τον κουνιοτραμπαλο τσατσοπουλο για να καταλάβουν οτι με τον πόντο δεν παίζουν

  15. Δεν υπάρχει παιδιά! Συγχαρητήρια γι αυτό που κάνατε αξίζετε πολλά μπράβο.
    Ο Τουρκολάγνος Μπουτάρης των gay pride να πεθάνει σήμερα κιόλας.
    Σας ευχαριστώ που μου φτιάξατε την μέρα.

  16. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ !!!!!!!!!! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩ ΑΛΛΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!! ΕΙΠΜΕ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ::: ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!

  17. Θα ξυπνησει ο λαος, δεν υπαρχει περιπτωση. Και τοτε θα πεσει το ξυλο της αρκουδας σε καθε ξευτιλισμενο. Το μονο που φοβαμαι ειναι οτι ο πουστης ο Μπουταρης που ειναι και πουστης στη ψυχη, θα πιασει τα βιντεο και θα στελνει στα δικαστηρια κοσμο…

    1. Αν στειλει εστω και εναν στα δικαστηρια την αλλη φορα που θα βγει εξω στον δρομο θα ειναι και η τελευταια του.

  18. Ευκαιρία έψαχνε να πάει στις φιλενάδες δυο στενά παραπάνω. ΜΠΡΑΒΟ στους Θεσσαλονικείς. Όλοι οι Έλληνες τι παθαίνουμε όταν πάμε στο παραβάν και επιλέγουμε τους χειρότερους πάντως…..

Comments are closed.